0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeUdvalgtHelsingør Bordtennis om Mixmatch: Derfor gør vi det nok igen!

Helsingør Bordtennis om Mixmatch: Derfor gør vi det nok igen!

Betina Bech fra Helsingør Bordtennis er initiativtager og synlig arbejdshest bag det efterhånden traditionsrige MixMatch-stævne, hvor 1 kvinde og 2 mænd udgør et hold, som dagen igennem spiller doubler – helt til den store guldmedalje. Efter at Helsingør Hallen i weekenden lagde bordtennisgulv til årets MixMatch-udgave, gør Betina nu status med en hilsen til både deltagere og de frivillige, som har båret det store læs:


MixMATCH 2022

Tak for super opbakning, godt humør og positiv energi fra alle deltagere – 46 hold (46 dame holdkaptajner).

Her dagen derpå og efter sur oprydningstjans i hallen, så spørger man sig selv “hvorfor gør vi det her?” …. Jer , som har afholdt Bordtennis arrangementer kender sikkert godt følelsen ….man er fuldstændig færdig og tænker “aldrig mere, for det her holder vi ikke til en gang mere”. Men om 9 måneder er det glemt, og det som vi husker mest er stemningen og alle de glade mennesker, og ja – derfor gør vi det nok igen.

Det er ingen tvivl om, at Steen Jørgensen og jeg har ligget vandret de sidste mange uger, endda måneder med alle de opgaver, vi har haft. Vi er også super glade for blive nævnt med navn i de mange opslag / kommentarer med anerkendelse. MEN!! der er også trukket store veksler på andre af klubbens medlemmer og flere af vores “venner fra andre klubber “ . Det er en kæmpe stor holdindsats, vi har leveret og det er jeg rigtig stolt over .

Tusind tak til Helsingør Bordtennis, men også kæmpestor tak for uvurderlig hjælp fra vores venner Conny Damgaard, Christina Just Nielsen Yael Schade Jacob Koefoed samt til alle deltagere, som hjalp med at flytte borde og pynte op til fest.

Betina Bech, Helsingør Bordtennis – annonceret i facebookgruppen “Bordtennis DK”.


LÆS OGSÅ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer