Jeg er denne gang ene om at repræsentere Greve ved veteranmestersakberne så jeg kan jo fortælle alverdens løgnhistorier, uden at nogen kan modbevise dem!

Sandt er det dog, at kvalifikationsgrupperne er overstået nu, og at knock-out fasen begynder i morgen.

Sandt er det også, at jeg “lever” i både single og double, og at jeg gik videre som puljevinder i begge rækker. I single gik det ud over tre knopspillere fra Italien, Tyskland og Irland. Størst besvær havde jeg mod italieneren, mens min tyske modstander med det totalt flotte navn Gerd Hilgert ikke var noget problem overhovedet. Jeg har tidligere tabt til ham i en double ved et EM, og jeg så ham slå min ungdoms idol, ungarske Istvan Jonyer, ud af VM i Las Vegas, så respekten var meget stor på forhånd.

I double spiller jeg sammen med den svenske mester Roger Sundqvist, og vi lagde hårdt ud mod rækkens topseedede par. Det var den tidligere engelske landsholdsspiller Nigel Eckersley og skotten Geoff Salter, som i parentes bemærket var i finalen mod Niels Ramberg ved det seneste EM i Budapest.

Den slags var især Roger temmelig ligeglad med, så vi endte med at slå storfavoritterne med 3-1, og da vi så slog et par ukrainere og et par giftige tyskere (3-2 og 11-8 i femte), sluttede vi altså som puljevindere.

Dermed overtog vi positionen som topseedet og springer næste runde over, så vi faktisk allerede er blandt de 32 sidste par! Spændende, når vi skal i kamp igen på fredag.

I morgen gælder det min single, hvor jeg skal møde en tjekke, der meget passende hedder Cech. Håber lidt på, at han spiller med backside i både for- og baghånd. Indtil nu har syv ud af mine i alt ni modstandere spillet med knopper.

Ved ikke lige, hvem der har taget billedet her fra kæmpehallen i Rimini, men det er altså lagt op på Bordtennis Danmarks FacebooksideKilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her