Medaljeregn til Grevespillere ved DM for veteraner.

Både Connie Neville og Gert Ellegaard kan kalde sig dansk mester efter weekendens DM for veteraner, som foregik i Gladsaxe Idrætshaller.

Connie blev dansk mester for hold sammen Marianne Bærthelsen fra Herlev i old girls-divisionen, og hun snuppede desuden en bronzemedalje i 60+ mixed double sammen med Preben Larsen fra Amager.

Marianne Bærthelsen spillede også en hovedrolle, da hun og Gert sammen vandt guld i mix i 70+-rækken. I finalen var de nede med 7-10 i femte mod legenden og verdensmesteren Niels Ramberg og hans makker, men vendte med lidt held og mirakler situationen med fem bolde i træk til sejr på 12-10.

Gert blev dobbelt dansk mester, da han også tog titlen i herredouble 65+ sammen med defensivkongen Carsten Jacobsen fra Triton. Igen efter en næsten lidt for spændende finale, hvor Gert og den store fynbo var bagud 0-2 i sæt og 5-9, inden skuden blev vendt. To gange 12-10 og 11-3 i femte, hvorefter guldet var i hus.

I single for 70+ måtte Gert “nøjes” med sølvmedalje efter nederlag i tre sæt i finalen mod Helge Kocman, Brønshøj. Undervejs var det dog blevet til nogle fine sejre mod bl.a. topseedede Erik Hjort (14-12 i femte, spændende skulle det selvfølgelig være…) og en anden af favoritterne, Finn I. Jensen, der ligesom Hjort stiller op for Sisu/MBK.

Endelig blev det til bronze i hold 70+ for Greve, hvis hold bestod af Gert og Søren Langhorn, Næstved.Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her