0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeTeqballFodboldbordtennis er blevet til Teqball - med sit eget VM

Fodboldbordtennis er blevet til Teqball – med sit eget VM

Har du på et eller andet tidspunkt i din bordtenniskarriere leget med at spille bordtennis med en fodbold? Det har de fleste af os formentlig. Vi har – for de flestes vedkommende – også hurtigt konstateret, at det er supersvært at holde bolden i gang, hvis man ikke er lidt af en akrobat.

Men mange af os er også stødt på youtube-videoer, hvor man ser vilde dueller mellem spillere, der har specialiseret sig i at spille bordtennis med en fodbold – og hvis du er som mig, er du også blevet vildt imponeret. Både over dygtigheden, og hvor underholdende det kan være.

De fleste af os, vil nok foretrække at blive ved med at spille bordtennis med et bat og en bold, men nogle af verdens dygtigste fodboldjonglører har kastet så meget kærlighed over denne særlige variant, at de har udviklet spillet, givet det sit eget navn og nu afholder VM.

VM i Teqball i Polen

Den populære futsalspiller og youtuber Brian Mengel Brizze er i disse dage afsted til VM i Teqball sammen med Nanna Lind Kristensen og Casper Dorph. Alle 3 deltog for en måneds tid siden i en den første danske turnering i Teqball. Turneringen fandt sted i en hal, som er velkendt af mange bordtennisspillere – nemlig i den røde hal ved Brøndbyhallen. Turneringen blev vundet af Brizze. Om denne sejr dannede grundlag for VM-udtagelsen vides ikke – det er en sportsgren, som lige nu er i sine spæde start i Danmark.

På verdensplan er der dog etableret et forbund for Teqball, og der er også en officiel verdensrangliste, hvor den højest placerede dansker er Morten Hauglund Larsen på plads nummer 400. Men Brizze har fornyligt trukket det længste strå i en kamp mod verdens nummer 21, så mon ikke snart vi ser et par danskere gøre sig bemærket i verdenstoppen af Teqball? 🙂

Hvis du har fået lyst til at følge mere med i hvordan det går Brizze og de øvrige danske spillere ved VM i Teqball, kan turneringen følges her: https://www.fiteq.org/events/284/details

LÆS OGSÅ

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer