Som optakt til lørdagens EuropaCup finale mellem polske K.S. Dekorglass Dzialdowo og franske GV Hennebont havde mange danske bordtennisfans set frem til den mulige duel (og mulige revancheopgør efter den nylige DM-finale) mellem Jonathan Groth og Anders Lind.

Groth og Lind repræsenterer nemlig hver deres klub i EuropaCup-finalen, idet Groth spiller for K.S. Dekorglass Dzialdowo og Lind spiller fra GV Hennebont. I slutningen af sidste uge, var der dog forlydender om, at Anders Lind var tvivlsom til kampen pga. en ankelskade. VoresBordtennis.dk har ikke fået oplyst, om ankelskaden er grunden til, at Anders ikke var på Hennebonts holdkort, men vi kan konstatere at duellen udeblev.

Jonathan Groth var kampafgørende

GV Hennebont stillede med Chuan Chih-Yuan, Kristian Karlsson og Ioannis Sgouropoulos, og indkasserede et 2-3 nederlag i finalens første kamp. Jonathan Groth sørgede med sin sejr over Chih-Yuan i holdkampens sidste match for en polsk holdsejr. Undervejs indkasserede han dog også et nederlag, da han mødte svenske Kristian Karlsson.

Returopgør i Hennebont tirsdag aften.

Der er returopgør tirsdag aften, hvor franske GV Hennebont har hjemmebanefordelen. Kampen sendes live på ETTU.TV: https://www.ettu.tv/en-int/playerpage/1589999.

Artikelbilledet er lånt fra ettu.org’s artikel om kampen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her