Eleven Table Tennis – Dansk ELO liste


Her kan du se de danske ebordtennis-spillere fra Eleven Table Tennis. Du kan både se, hvordan de ligger på verdensranglisten, og om de er online lige nu.

[advanced_iframe use_shortcode_attributes_only=”true” src=”https://voresbordtennis.dk/danish-elo/” width=”100%” height=”800″]

Hvad er Eleven Bordtennis VR?

Eleven Table Tennis VR (ETT) er et bordtennissimulator-spil, der muliggør at du kan spille bordtennis som Virtual Reality – vi kalder det E-bordtennis. Tekniske begrænsninger og let forenklet boldfysik skaber en lidt anderledes følelse af spillet, men efter lidt tilvænning, bliver de fleste In-real-life spillere meget imponerede over, hvor virkelighedstro spillet er.

Hvad skal du bruge for at spille Eleven Table Tennis VR?

Hvordan ser spillet ud, når du spiller det?

Spiludviklerne har valgt nogle avatarer, der ligner hjelme eller kattehoveder, og det betyder, at spiloplevelsen kan virke lidt fjollet ved første øjekast, men det vænner du dig hurtigt til – og mon ikke der kommer nogle mere virkelighedstro avatarer med tiden?

Du kan selv vælge mellem forskellige omgivelser i spillet. Dvs du kan vælge om du spiller i en alpehytte, et studerekammer, eller i en “rigtig” bordtennisarena.