Vi har en lille flok begyndere med til deres første stævne, som foregår i SGI på søndag den 7. november. Det bliver sjovt at se dem i aktion, flere af dem har kun gået til bordtennis siden sommerferien. Det er vigtigt ikke at fokusere for meget på, om man vinder. Der er jo altid en vinder og en taber i bordtennis. Så vi vil fokusere på, at det handler om at have det sjovt og om at finde ud af, hvad man har brug for at komme hjem og øve på – så man kan udvikle sig. 😉 Spillerne skal være ude ved stævnet SENEST kl. 09.30 – men kan fint komme fra kl. 09.00.

Når man melder sig ind i Esbjerg ungdomsafdelingen, så kan forældre og unge blive medlemmer af facebook-siden ebtk ungdom, hvor vi løbende opdaterer information mv. i relation til ungdommmen i klubben. Herunder fx aftaler (sam-) kørsel til stævner og holdkampe mv. Direkte link til siden her; https://www.facebook.com/groups/226623360807286

Netop den facebook-side har desværre været umulig at finde (har vi nyligt fundet ud af), fordi indstillingerne på den var lidt for ‘private’, men de skulle være ændrede nu, så alle kan søge den og ansøge om medlemskab. Opslag og oplysning om medlemmer er kun for medlemmer.

NB. Husk forældremøde mandag kl. 17.15. Send gerne mormor eller farfar, hvis forældre ikke kan.

NB. NB. Tak herfra til SGI for at trække tilmeldingsfristen, så vi nåede at få dem med.

Mvh. EBTK Ungdomsudvalget

https://www.dgi.dk/arrangementer/202109204101

Ungdomsstævne Syd 1 – SGI (Guldager Idrætscenter – hal 1)Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her