Filialchef Hanne Jensen fra Nordea i Greve var en populær gæst i Greve Bordtennisklub, da hun dukkede op midt i klubtræningen med en check på godt 26.000 kr. samt et par kasser is til de svedende batsvingere. Donationen kommer fra Nordea-fonden og betyder, at der bliver der råd til tre nye borde samt ti bander.
En donation, der helt bogstaveligt virkelig batter!
– Vi er lykkelige over donationen, for vi har gennem længere tid virkelig trængt til at få skiftet de gamle borde ud. Bordtennis er ikke en idrætsgren med mange penge eller mulighed for den store økonomi, så pengene fra Nordea-fonden falder virkelig på et tørt sted, siger formanden for Greve Bordtennis, Preben Larsen.
De første par borde er allerede samlet og taget i brug, og det samme gælder for en del af banderne, så både bord og bande dannede den helt rigtige kulisse, da Hanne Jensen var klar med checken sammen med bankrådgiver Thorbjørn Hartburg Malkki, der i øvrigt selv er bordtennisspiller.
Nordea-fonden uddeler hvert år omkring 500 millioner kroner til projekter, der fremmer gode liv inden for sundhed, motion, kultur og natur. Desuden betænkes to tværgående indsatser, ”Flere børn, der blomstrer” samt ”Flere ud i det fri”. Erhvervsuddannelser og legater til studieophold i udlandet kan ligeledes få støtte fra fonden, der især fokuserer på projekter, der er til gavn og glæde for mennesker over hele landet.
Source

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her