Af Tim Benjamin Hansen

I går lørdag den 29. januar havde vi noget af en landskamp mod Tyskland. Herunder vil jeg komme med et fyldigt referat af kampen.

Kampen blev vist på 3 forskellige Twitch-kanaler med masser af seere og en masse underholdende E-Bordtennis.

1. runde: Der blev lagt ud med 3 store opgør. Først skulle Nick195b (Nicki Bentsen) i aktion mod deres fjeredemand på papiret Fischer (Patrick Rott), og det blev en noget shaky start fra Nicki, men på trods af problemer vandt han sikkert kampen 3-1 i kampe og bragte dermed Danmark foran med 1-0.

Næste spiller i aktion var undertegnede DK_Spinmonster (Tim Benjamin Hansen). Jeg var oppe imod deres 2. mand Wurstfriedl. Wurstfriedl er kendt for sin sjove spillestil med masser af sideskru, og jeg kom aldrig rigtig ind i rytmen i den kamp, og jeg tabte desværre kampen klart 3-0 i kampe, dermed var stillingen 1-1 inden den sidste kamp i første runde.

Til sidst skulle vinderen af det uofficielle danmarksmesterskab Npiet (Nikolaj Piet Hoffmann Hansen) i aktion mod Twister1979, og der var lagt op til en klar favoritværdighed, men Twister1979 bed rigtig godt fra sig, Npiet endte dog til sidst med at tage sejren 3-1 i kampe, og han bragte dermed Danmark foran med 2-1.

2. runde: – Danmarks 4.mand DK_Faurschou (Gustav Faurschou) skulle derefter i aktion mod verdens ubetinget bedste E-Bordtennisspiller Aiphaton (Maik Reusner) også kendt som ‘Muren’, så der var langt op til en ualmindelig svær opgave for Gustav. Og selvom Gustav bed rigtig fint fra sig, blev det til et klart 3-0 nederlag i denne kamp, og dermed udlignede Tyskland til 2-2.

Dernæst skulle vores første mand Npiet op imod deres fjerde mand Fischer, og her var der også på forhånd lagt op til et ensidigt opgør, og til trods for godt spil fra Tyskeren blev det osse her til en klar 3-0 til forhåndsfavoritten, og dermed bragte Npiet Danmark op med 3-2.

Så var det Danmarks 2.mands tur Nick195b til at møde deres 3.mand Twister1979. Der var på forhånd lagt op til et meget tæt opgør, da Twister førhen har skabt store problemer for Nicki, og selvom Twister1979 bed godt fra sig, endte det med en forholdsvis sikker sejr til Nicki på 3-1, og dermed bragte han Danmark op med 4-2 i landskampen. Dermed så det rigtig godt ud for de danske drenge.

3. runde: – I denne runde var der kun 2 kampe og dermed ville vi være halvvejs i landskampen.

Første kamp i denne runde var mellem tyskernes 2.mand Wurstfriedl og vores 4.mand DK_Faurschou, og på trods for godt fighterhjerte i denne kamp, tabte danskeren desværre klart 3-0 og dermed reducerede tyskerne til 4-3.

Sidste kamp i første halvdel af landskampen var mellem Aiphaton og DK_Spinmonster, og på trods af fantastisk spil undervejs og kæmpe ros fra kommentatoren tabte DK_Spinmonster klart 3-0. Aiphaton er bare den bedste af de bedste. Dermed udlignede tyskerne til 4-4 i landskampen.

4 runde af kampe – Første kamp i denne runde af kampe var mellem tyskernes 3. mand Twister1979 op imod danskernes 4. mand DK_Faurschou og på trods af en meget tæt kamp mellem de to kamphaner, blev det desværre til et dansk nederlag på 1-3. Det skal siges i den sammenhæng, at Gustav havde flere matchbolde for at komme på 2-2 i kampen, så rigtig rigtig ærgerligt, og dermed bragte tyskerne sig på 5-4.

Næste kamp i denne runde var mellem Kongen af E-Bordtennis Aiphaton og Danmarks stjerneskud Nick195b, og på trods at godt spil fra Nicki endte det desværre også med et 0-3 nederlag til kongen, og dermed bragte han tyskerne på 6-4.

Sidste kamp i denne runde var mellem vores stjerne og førstemand Npiet op imod deres 2.mand Wurstfriedl og var lagt op til et meget spændende opgør. I de 2 første kampe var der klasseforskel hvor Npiet virkelig viste hvorfor han er fast inventar i top 5 i verden, men derefter fik Wurstfriedl gang i spillet og vandt meget sikkert den efterfølgende kamp og reducerede dermed kampen til 2-1, inden Npiet tog kontrollen igen og vandt kampen med 3-1, og dermed bragte han danskerne på rette kurs og reducerede til 6-5.

5. runde: – I denne runde havde vi noget af et drama i begge opgør. Selvom der kun var 2 kampe i denne runde var det nok den længste runde af kampe.

DK_Spinmonster startede med at møde Fischer fra Tyskland og tog hurtigt kontrollen og bragte sig på 2-1 i kampe og begyndte at føle sig sikker og faldt i tempo og tabte desværre de næste 2 kampe og dermed kom tyskerne på 7-5.

Næste kamp i denne runde var et meget tæt opgør mellem de 2 2.mænd nick195b fra Danmark og Wurstfriedl fra Tyskland og på trods af 2-1 føring til Nicki tabte han desværre 3-2, og dermed var vi bagud med 8-5 inden de sidste 3 kampe.

6. runde: Første kamp i denne runde var mellem de 2, 3.mænd DK_Spinmonster fra Danmark og Twister1979 fra Tyskland og det blev en meget ensidige affære, hvor DK_Spinmonster vinder klart 3-0 og dermed reducerer til 8-6.

Næste sidste kamp af denne landskamp var DK_Faurschou fra Danmark mod Fischer fra Tyskland og hvilken kamp det blev. Virkelig god E-Bordtennis endte med en 3-1 sejr til Danmarks fjerdemand og dermed reducerede han til 8-7 i landskampen inden den allersidste kamp. Den allersidste kamp var der enormt meget på spil mellem de 2 førstemænd Nummer 1 i verden mod nummer 3 i verden Aiphaton fra Tyskland mod Npiet fra Danmark, og hvilken kamp at slutte af med! Kampen startede med at Npiet kommer flyvende ud og spiller verdensklasse e-bordtennis og bragte sig foran 1-0 i kampen. I 2. kamp er Npiet foran 1-0 i sæt og 10-10 men desværre taber han den kamp og resten af kampen. Verdens nummer 1 viste som forventet klassen og vandt 3-1 og sikrede Tyskland sejren på 9-7. Alt i alt en fantastisk aften med en masse god bordtennis – vi havde desværre ikke de sidste marginaler da det gjaldt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her