Opdateret den 11. januar 2022
Natten mellem tirsdag og onsdag sluttede Tim Hansens rekordforsøg, og på det tidspunkt var Tim meget træt, men inden han gik i seng, gjorde han status, og han kom frem til at have spillet 136 e-bordtennis kampe i løbet af dagen, og det var lykkedes at vinde 68% af kampene.

I det internationale e-bordtennis forum har der været lidt tvivl om, hvad verdensrekorden egentlig var, men flere mener at den nu tidligere rekord lå på 130 kampe. Tim er således ny indehaver af rekorden med hans 136 kampe. Stort tillykke 🙂

Oprindelig artikel fra den 10. januar:

Inden midnat natten mellem mandag og tirsdag, vil Tim Hansen (aka DK_Spinmonster) forsøge at overgå sin tidligere rekord – at spillere mere end 108 e-bordtennis kampe på én dag.Mange har prøvet at spille både 10, 15 og måske helt op til 20 bordtenniskampe i løbet af 1 dag, ved et af de større stævner, men det er nok de færreste, der har spillet mere end 100 kampe på 1 dag.Tim er kendt for at spille mange kampe – og i hans debutsæson for ca. 5 år siden, blev han den danske spiller med flest noterede sæsonkampe på bordtennisportalen. I dag vil kampene dog ikke blive registreret på BordtennisPortalen, da det planlagte rekordforsøg foregår i Virtual Reality spillet “Eleven Table Tennis”, som er danskernes foretrukne spil til e-bordtennis (der findes alternativer som fx “Racket Fury”).Det er således en rigtig marathondag for Tim – og han erkender da også, at han nok må indkassere en del nederlag sidst på dagen, fordi kræfterne slipper op. Men det betyder mindre for Tim, da hans mål for dagen går ud på at slå sin egen tidligere rekord på 108 e-bordtennis kampe i løbet af 1 dag.
Ret skal være ret – 1 kamp i e-bordtennis går noget hurtigere end 1 kamp i IRL-bordtennis, da man ikke skal bruge tid på at hente bolden mellem duellerne. Man trykker nemlig blot på en knap på controlleren, og så er den næste bold klar “i hånden”…. Du kan følge Tim Hansens rekordforsøg, da han streamer samtlige kampe på han Twitch-kanal

https://www.twitch.tv/dk_spinmonster

.
Hvis du kigger forbi på kanalen, vil Tim være glad for at få en opmundrende hilsen i chatten.Hvis du allerede har et VR-headset, kan du udfordre Tim i løbet af dagen. Hans nickname i spillet er “DK_Spinmonster”.Herunder kan du se statistikken for Tims tidligere nuværende personlige rekord.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her