Til september starter en europæisk turnering for landshold i E-bordtennis. Turneringen har fåret titlen “ETT Euro League”.

Tim Benjamin Hansen, der er Danmarks administrative tovholder for e-bordtennis, glæder sig til denne nye turnering, som i hans øjne er et europamesterskab.

“Det er dejligt, at communityet for Eleven Table Tennis efterhånden er blevet så stort, at det nu ser ud til at være muligt at samle Europa om et e-bordtennis event. Selv om vi i Danmark endnu kun har 10-20 aktive spillere, har vi jo både Nicki Bentsen og Nikolaj Piet Hoffmann, der kontinuerligt ligger i verdens top 10, så jeg tror vi har en god chance for at komme langt i denne turnering. Nicki og Nikolaj er jo nok selvskrevne på holdet, og jeg planlægger også selv at spille med.

Derudover skal vi have endnu en spiller og en reserve. Jeg og resten af Adminteamet omkring dansk e-bordtennis er ved at kigge på, hvordan de sidste pladser skal besættes. Der er flere spillere, der kan gøre sig gældende. Her tænker jeg fx på Poul Sloth, Torsten Hansen og for nyligt er Thomas Hjermind Jensen også rykket godt op på verdensranglisten. Og så må vi ikke glemme Tobias Brøndum og Bo Lú, som i løbet af vinteren har gjort sig godt bemærket i Pro-turneringen.”

Det endelige format for ETT Euro League er ved at blive planlagt, og de helt stærke e-bordtennis nationer som Tyskland, Belgien og Spanien har allerede tilmeldt deres hold med navngivne spillere.

Link: Se den danske rangliste for E-bordtennis spillere her

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her