Mandag aften var 3 danskere i aktion i internationale e-bordtennis turneringer, og der var desværre en trist fællesnævner i alle 3 danskeropgør – det blev til dansk exit.

Nikolaj Piet Hoffmann Hansen der, efter sin sejr ved det uofficielle DM i slutningen af december, gjorde comeback i Eleven Table Tennis’ officielle turnering, gjorde en god figur i sin kvartfinale mod verdens-3’eren "Seldon 36". Matchen endte med dansk nederlag på 2-3, efter en demonstration af, hvordan e-bordtennis skal spilles med både høj fart og gode placeringsslag.

Nicki Bentsen mødte i sin kvartfinale Portu981 der, ligesom Nicki befinder sig i den internationale Top 10. Nicki bragte sig foran med 1-0, men tabte derefter 3 kampe i træk til et samlet resultat på 1-3.

Senere på aftenen var det Tobias Brøndum, der i Volkan Hoskans månedlige turnering bragede ind i spanske Pitiikaun. Tobias gør i øjeblikket store fremskridt, og kravler sikkert op ad ranglisten til en øjeblikkelig pladsering omkring nr. 500, men Pitikaun, der er top30-spiller var for stor en mundfuld. Kampen med spansk sejr på 2-0.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her