🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
🇩🇰 Onsdag 16. marts havde BAT60+ og DGI premiere på det første LM for 60+ spillere i Vejen Idrætscenter. Sædvanligvis afvikles det sammen med DGIs LM for ungdom og senior. Stævnet startede med doubleturneringen.

🏓 Gert Jørgensen, BAT60+ FU og til lejligheden ligeledes overdommer bød velkommen til de 75 spillere fra hele landet. Gert gav overdommerens fortolkning af serveteknik og -regler. Server er åbenbart noget der har en vis interesse siden det blev nævnt. Undertegnede var til 60+ stævne tidligere på dagen på Fyn hvor server også blev heftig diskuteret. Det så ud som om overdommeren havde en friaften i Vejen.

🏓 Derefter bød Mette Birch Kristensen, DGIs stævneudvalg velkommen og efter nogle få informationer lå afviklingen af stævnet i Ebbe Worm og Hans Gehlert hænder. De to er erfarne stævneledere med ansvaret for over 100 stævner til sammen.

🏓 Set fra sidelinien en hyggelig aften med masser af god og spændende bordtennis. Snakken om en modstanders svage og stærke sider, taktik og teknik er ikke anderledes end i andre stævner eller turneringer. Men altid med respekt for modstanderen, et smil og en god snak.

🏓 Onsdag aften var som tidligere skrevet helliget doubler, torsdag spilles der singler og holdturnering, mens fredag morgen bruges til mixdoubler. Torsdag aften er der middag og dans. Sidstnævnte for dem som stadig har kræfter i behold.

📷 Foto og tekst: Søren Andersen, DGIs Idrætsledelse
Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her