Der bor over 105.000 østeuropæere i Danmark. De har svært ved at finde ind i vores foreninger. I denne artikel med tilhørende podcast kan du høre om, hvordan foreninger kan åbne dørene for de mange østeuropæiske mænd og kvinder.

Få kontakt med østeuropæere i lokalområdet:
Har I en aktiv østeuropæer i foreningen, så bed ham/hende tage kontakt til flere. Fortæl også om ham eller hende på hjemmesiden.

Snak med kommunen om, hvordan I kan komme i kontakt med østeuropæere i området. Kontakt arbejdsgiverne, for eksempel landmænd og industri i lokalområdet.

Hold åbne arrangementer som Åben Hal, aktivitetsdag, åben træning og andet, og husk at informere bredt om det, også på engelsk.

Lav en god velkomst
? Etabler en makkerordning, når en ny kommer ind på holdet. Vælg en af de andre på holdet til at vise den nye til rette og sikre, at beskeder bliver forstået.

? Efter det første møde med foreningen: Følg op. Ring eller send en sms og hør, hvordan det er gået, og om personen kommer igen til næste træning.

Læs hele artiklen – find podcast her: https://www.dgi.dk/foreningsledelse/dgi-podcast/dgi-podcast-inklud%C3%A9r-nye-grupper-i-din-forening/gode-raad-saadan-inkluderer-i-oesteuropaeere-i-foreningen

DGI: Ny sæson – gode råd: Sådan inkluderer I østeuropæere i foreningen…

Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her