0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytDGI BordtennisDGI: Dødsfald - Farvel til en ildsjæl

DGI: Dødsfald – Farvel til en ildsjæl

Lemvig Gymnastik Forening (LGF) har mistet en ildsjæl. Det samme har bordtennissporten. Morten Ganderup er gået bort i en alder af 76 år. En særdeles højt værdsat ven af DGI-bordtennis og BAT60+ instruktør. I BAT60+ har vi mistet en inspirator, et visionært og farverigt menneske, der aldrig stod stille. Vores tanker og dybeste medfølelse går til hans nære venner og familie.

Morten Ganderup var i 11 år ansat som idrætskonsulent i DGI. Og da han stoppede med dette job, blev han en del af Landsudvalget i DGI Bordtennis. I det hele taget blev idræt, bordtennis og løb, en afgørende del af han liv.

LGF var et af hjertebørnene for Morten Ganderup. Et andet var Lemvig Løbeklub, hvor Morten var æresmedlem, hvor han bl.a. høstede stor ros for sit store engagement i Get Running-projektet, der blev startet op i 2010, og som siden har givet en stor medlemsfremgang for klubben.

I LGF bordtennis var Morten Ganderup meget synlig. Morten Ganderup var i mange år også ungdomstræner for LGF bordtennis, men i de sidste par år bankede hans sportshjerte for de bordtennisaktive over 60 år, og han mødte troligt frem hver mandag formiddag, når de omkring 20 ældre bordtennisspillere dyrker deres idræt. Klubbens ihærdige ildsjæl havde stor viden om træningsmetoder, og han delte velvilligt ud af sin viden til spillerne.

Morten har sat et markant aftryk som en meget dreven træner og underviser og med et solidt menneskekendskab og en uforlignelig evne til at træffe de rigtige beslutninger til gavn for sin idræt.
Han havde en smittende entusiasme og var rig på ideer.

Morten var det man forstår ved en ildsjæl, en hædersmand, en evigt engageret idrætsmand.

Morten Ganderup nåede det han ville. Han gjorde en forskel, og vi kan simpelthen ikke lade være med at huske ham.

Begravelsen fandt sted fra Nørlem Kirke, torsdag den 28. oktober kl. 11.00. Æret være hans minde.

Tekst og foto: Per Frederiksen, BAT60+

Dødsfald: Farvel til en ildsjæl


Kilde

Seneste nyt

Virum BTK: Sally og Emil får bronze i holdkamp til ETTU Croatia Open 2024

Sally og Emil får bronze i holdkamp til ETTU Croatia Open 2024 https://www.virumbtk.dk/2024/02/sally-og-emil-faar-bronze-i-holdkamp-i-kroatien/ Source

BTDK: Stort tillykke til det danske u15 team med en flot bronze medalje ved

Stort tillykke til det danske u15 team med en flot bronze medalje ved European Table Tennis European youth Series i Osijek, Kroatien! ❤️🏓🇩🇰💪🏻💪🏻💪🏻 Congratulations to...

Brøndby: Masser af aktiviteter i weekenden – Stèfano, Kåre, Dennis og Ronny e

Masser af aktiviteter i weekenden 🏓 - Stèfano, Kåre, Dennis og Ronny er taget til Hillerød for at deltage i Fredagscup. - Lørdag spiller...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?