🇩🇰
🏓 Rene Glud Jensen, Furesø BTK fra et af de tidligere LM-er: “Vi samledes alle sammen til lidt aftensmad, inden stævnet begyndte kl.19.00. De første kampe var herredouble og derefter mixdoublekampe fra kl. 21.30”. Ifølge Rene var veteranerne meget tilfredse og glade for dagen – rigtig meget for det hyggelige, sociale samvær – men også for nogle gode doublekampe.

🏓 På grund af det hårde og langvarige program (red. lørdag) begyndte den traditionelle fest først kl.21. Og det er vist ikke så usædvanligt for LM, og som sædvanligt var de fleste både sultne, tørstige og trætte i nævnte rækkefølge.
– Det var en rigtig fin festmiddag med dejlig mad og vin og en utrolig god stemning ved alle bordene.
🏓 Flere af os modtog flotte medaljer for vores præstationer, og der blev også uddelt mange skulderklap og rosende ord mellem os fra Gert’s hold, siger Rene Glud Jensen.

🏓 Ifølge Rene var der stor enighed om, at BAT 60+’erne havde haft nogle dejlige dage med gode oplevelser – både sportsligt og socialt. – Vi kan kun opfordre til, at vi næste år er endnu flere, der sætter tid – og penge – af til at deltage.

❗ Dette år foregår LM BAT60+ fra onsdag aften den 16. mar. til fredag den 18. mar. hvor der er afrejse. Læs mere her: Find DGI-arrangement – kalender med events, stævner mm.

Sakset fra Per Frederiksens artikel om LM i 2019Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her