🇩🇰🇩🇰 BAT60+ indtager København
🏓 Kunne du tænke dig at spille bordtennis på Københavns Rådhus?
BAT60+ indbyder hermed alle landets BAT60-spillere til stævne i Rådhushallen på Københavns Rådhus den 15. og 16. november 2022.med start kl. 09.00. Uanset hvor i landet man bor, er alle 60+-mænd og –kvinder velkomne til at deltage i dette unikke BAT60-arrangement i en af Danmarks fineste bygninger.

🏓 Single-stævnet afvikles i 4 rækker A, B, C og D. D er helt nye begyndere, C er lettere øvede, B er rimeligt rutinerede og A er turneringsspillere:
A og C rækkerne spiller tirsdag d. 15. november
B og D spiller onsdag d. 16. november

❗ Det er helt umuligt at forudse, hvor mange der tilmelder sig, men der er en begrænsning for, hvor mange vi kan være på Rådhuset. Der er et loft på 80 deltagere pr. række efter først til mølle-princippet.

Anledningen er dels den stærkt stigende interesse for bordtennis blandt ældre medborgere, og dels en fejring af, at landet største kommune har bevilliget ca. 1 million kroner til en yderligere styrkelse af indsatsen for at aktivere ældre medborgere. Målet er, at endnu flere skal spille bordtennis med henblik på større bevægelighed, livsglæde, stimulering af hjernen og dermed en større parathed til at møde aldringsprocesserne.

👏 Samarbejdet mellem BAT60+ og Københavns Kommune er kommet godt fra start med en tredobling af spillesteder og deltagere. For at fejre disse resultater og for at markere at vi fortsætter med at rekruttere og træne ældre medborgere.

❗❗Tilmelding til Tommy Jensen senest 23.10.22 på tjada@bellahoej.net

Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her