Af Tim Benjamin Hansen

Ovenpå det netop overstået DM i E-bordtennis der blev afviklet med stor succes med Nikolaj Piet som dansk mester, er den internationale månedsturnering netop gået i gang.
Vi har været repræsenteret med 6 spillere i eliterækken og 3 i pro rækken, og vi stormer frem med fornemme resultater. Her et kort resume.

I pro-rækken har vi Bo Lü som er topseedet i rækken i kraft af dette er han oversidder i første runde og skal her møde arrangøren af alle turneringerne Ian Witt. Den kamp vil med sikkerhed blive livestreamet på den internationale Twitch-kanal.

Yderligere har vi Tobias Brøndum med i Pro rækken og han lagde ud med at knuse sin modstander 3-0 i hans 2.runde kamp.
Vi havde desuden Jan Wincentsen med i pro rækken men han tabte desværre sin første runde kamp.

Link: Læs mere om hvordan du kommer i gang med E-bordtennis

I Eliterækken har vi fået en fremragende start, hvor Gustav Faurschou lagde ud med at vinde sin første-runde kamp ganske sikkert med 3-0. Tirsdag har han vundet sin 2.runde kamp mod Tanner79, som på daværende tidspunkt var nummer 49 i verden med 3-1, Gustav er selv nummer 170 i verden efter denne sejr, så en kæmpe overraskelse må man sige.

Vi har også haft Poul Sloth i kamp i hans første-runde kamp som han ligeledes vandt ganske sikkert med 3-0. Han møder i sin 2-runde Fischer som er nummer 50 i verden. Poul er selv nummer 104 i verden, så der skal en lille overraskelse til. Hvis han vinder, møder han formentlig Nicki Bentsen fra Danmark, som er nummer 4 i verden.

Nicki Bentsen, der som sagt ligger nummer 4 i verden, møder i sin 2.runde kamp BM_Cross som i givende stund er nummer 158 i verden, så her må Nicki betegnes som en stor favorit. Hvis han vinder sin 2.runde kamp, kan vi potentielt have et danskeropgør mellem Nicki Bentsen og Poul Sloth.
I samme kvartdel har vi Tim Benjamin Hansen (undertegnede), som onsdag den 5 januar kl. 13 møder verdens nummer 71 Ericvl fra Belgien. Tim er selv nummer 52 i verden, så det må betegnes som et tæt opgør. Den bliver live streamet på den internationale Twitch kanal. Hvis Tim skulle vinde det opgør venter verdens nummer 16 Portu981, som må betegnes som et rigtig svært opgør.

Sidst men ikke mindst har vi Nikolaj Piet Hoffmann Hansen, som er verdens nummer 6. Han møder i sin 2.runde kamp enten gp741 som er nummer 282 i verden eller Arcadiac420 som er nummer 161 i verden, så her må han betegnes som storfavorit. Hvis han vinder denne kamp, venter i 3.runde formentlig Artur Sulik fra Polen (bosiddende i Norge), som jævnligt slår de bedste i verden, så en tæt kamp er i vente der.
Alt i alt må vi betegne Dansk E-Bordtennis som værende i verdensklasse.

Vil du gerne i gang med E-Bordtennis? Klik her og bestil dit eget Oculus Quest headset med 30 dollars i rabat
(Affiliate-link)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her