??

D. 8. august startede WTT Youth Contender eventet i Helsingborg. De første dage er gået med singlerækkerne i U13 Boys, U15 Boys, U17 Boys og U19 Boys. Ud over de mange unge danske repræsentanter har også Magnus Mallander og Mads Jørgensen været til stede som coach. I alt er der 18 drengespillere og 14 pigespillere med fra dansk side.

Turneringen indtil videre har været præget af et utroligt højt niveau med spillere fra hele verden. Og selvom det ikke er blevet til nogle medaljer i de førnævnte rækker, har det været en suverænt god oplevelse for de unge spillere, fortæller Magnus Mallander. Både spillere og trænerne har fået mulighed for at se de unge danske spillere forsøge sig på så højt niveau. Og selv om det er blevet til en del nederlag, har det kun motiveret spillere endnu mere til at blive bedre, forklarer Magnus Mallander.

De bedste resultater i slutspillet er kommet fra Dominykas Samuolis, som nåede til ottendedelsfinalen i både U17 Boys og U15 Boys. Video af hans sejr i 16-delsfinalen i U17 Boys er vedlagt i kommentarsporet.

De næste kampe er singlerækkerne i U13 Girls, U15 Girls, U17 Girls og U19 Girls.

BTDK: Mallander gør foreløbig status på WTT Youth Contender Helsingborg

Kilde

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her