? VM-optakt: De danske bordtennis-stjerner er klar til VM i Kina ?
Det bliver et anderledes VM, da Chengdu stadig er i lockdown. Et VM, som er af flere årsager, ikke er noget spillere og trænere ser frem til, hvilket et VM ellers altid er. Og så er det også utroligt dyrt med transport for holdene, det er blot at tjekke billetprisen, så får man et chok, og det gør et rædsomt indhug i årsbudgettet. Men sportsligt skal vi gøre vores bedste i en svær situation, fortæller landstræner Linus Mernsten.

Ligeledes er det første gang siden 2018, at turneringen bliver afholdt, da man var nødsaget til at aflyse verdensmesterskabet i 2020, som skulle være afholdt i Busan, Sydkorea.

Trods de mange forhindringer, står de danske bordtennis-stjerner nu klar. Dog ser holdet lidt anderledes ud end, vi havde håbet på og mange måske havde forventet.

– Jonathan Groth har fået en prolaps i ryggen, og er ude i to måneder. Så holdet bliver Anders Lind, Tobias Rasmussen, Martin Buch Andersen og Thor B. Christensen, lyder det fra Linus Mernsten.

? Du kan læse hele optakten her: https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/vm-optakt-de-danske-bordtennis-stjerner-er-klar-til-vm-i-kina/

BTDK: VM-optakt: De danske bordtennis-stjerner er klar til VM i Kina

VM-optakt: De danske bordtennis-stjerner er klar til VM i Kina – BTDK

Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her