?? Veteran, DM & Jubilæumsfest ??
Bordtennis Danmark er, i samarbejde med Gladsaxe Bordtennisklub, klar med invitationerne til Senior DM, Veteran DM og en veteranfest/DM & jubilæumsfest. Senior DM afholdes fra fredag den 24. marts til søndag den 26. marts 2023 ?

Veteranerne afholder deres 3. og sidste runde af Holdturneringen lørdag den 25. marts og Veteran DM søndag den 26. marts 2023 ?

Yderligere er 2023 et år, hvor Bordtennis Danmark fyldte 80 år i januar, hvilket Bordtennis Danmark gerne vil markere med en jubilæumsreception om lørdagen. Yderligere information kommer på et senere tidspunkt. Hermed er der lagt op til en festlig weekend! ?

Herudover er det blevet besluttet, at Veteranfesten vil blive udvidet til at være gældende for alle klubledere, seniorer og naturligvis veteranerne i anledningen af Bordtennis Danmarks 80-års jubilæum. Så kom derfor frit til fest med andre ligesindede bordtennisseniorer og vær med til at fejre de 80 år! ?

? Du finder invitationen til Veteran DM og festen her: https://bordtennisdanmark.dk/kalender/danmarksmesterskaberne-for-veteraner/
? Du finder invitationen til Senior DM og festen her: https://bordtennisdanmark.dk/kalender/danmarksmesterskaberne-for-seniorer/Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her