🏓🏓

I går spillede de danske superstjerner deres første kampe ved de europæiske ungdomsmesterskaber i Beograd. Det blev en yderst spændende dag, med både gode og mindre gode resultater.

Til at starte med har vi Cadet boys, de yngste repræsentanter. De kom godt fra start, da de i første runde vinder 3-0 over Cypern. En overraskende nem kamp, da Cypern-holdet kun var i stand til at stille med en spiller. Lasse Fly-Kristensen slår deres ene spiller 3-0, mens resten af holdet måtte se sig tilfredse med en skrivebordssejr. Mens de nok ikke havde regnet med så kort et opgør, havde de unge danske stjerner dog forventet en sejr i den første runde, som de samlet vinder 3-0.

Der blev sparret godt på energien op til den anden runde, efter 2/3 af holdet måtte sidde over i den forgange runde. Men en fordelt har det måske ikke helt været, da de danske drenge desværre taber anden runde 2-3 til Grækenland. Det blev et utroligt tæt opgør, hvor de sidste marginaler stod ved de græske modstandere. Men trods nederlaget, er Cadet boys holdet godt tilfredse med deres præstation, hvor alle spillere ramte et flot højt niveau. I dag spiller de deres sidste runde, hvor de i det tredje opgør møder Estland. Med en sejr i dag, er håbet om at spille sig videre stadig i live.

Utroligt nok blev det resultatmæssigt til en identisk første dag for Juniorholdet. Ligesom deres yngre landsmænd, vandt de også deres første kamp 3-0, mens de tabte det andet opgør 2-3, i en tæt kamp.

Første opgør var mod Moldova, hvor holdet tager en komfortable 3-0 sejr. “Typisk førstekamp, hvor man kæmper både mod modstanderen og om at komme i gang”, kommentere Patrick Skarsholm efter det første opgør.

I anden runde mødte de et stærkt hold fra Irland, som viste stor kampgejst og i sidste ende havde marginalerne på deres side. De vinder det afgørende sæt i en afgørende kamp og slår dermed de danske spillere 2-3 samlet. Det var en skuffende fornemmelse de stod tilbage med, men trods det, har de stadig alt at kæmpe om i dag, hvor de møder Tyrkiet. Her kan de med en sejr spille sig videre.

Til sidst har vi Junior girls, som kun spillede en kamp i gårsdagens runde. Og den ene kamp vinder de så også, da de slår Estland 3-2. En perfekt start for de danske damer, som i dag har chancen for at vinde gruppen, når de i den anden kamp møder Belgien.

De tre danske hold spiller alle en kamp i dag. Deres spilles klokken 11:30 og igen klokken 14.
Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her