0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytBordtennis DanmarkBTDK: Tre sejre og to snævre nederlag til Groth i den polske...

BTDK: Tre sejre og to snævre nederlag til Groth i den polske liga

Tre sejre og to snævre nederlag til Groth i den polske liga

Tre holdkampe på blot fem dage! Der har været tryk på for Jonathan Groth den sidste uges tid.

I kamp 1 møder Groth den koreanske verdensstjerne Jang Woojin. Han er pt nummer 11 i verden og Koreas bedst rangerede spiller.

Det bliver en uhyggelig tæt affære, hvor de første fire sæt ender 2-2 efter sætcifrene 10-12, 12-14, 16-14 og 11-5. I det forkortede femte og afgørende sæt taber Groth desværre 3-6. Close call.

I kamp 2 møder Groth endnu en koreaner – denne gang det unge håb Gyuhyeon Park. Også her står der 2-2 efter 5-11, 7-11, 11-7 og 11-4. Afgørende sæt ender desværre med et smalt 4-6 nederlag. I begge kampe vender Groth 0-2 til 2-2 men mangler lige marginalerne til sidst.

Derudover tager Groth planmæssigt tre sikre sejre over lavere rangerede spillere. Dermed har Groth 14 sejre i de seneste 18 kampe.

Dansk deltalgelse i WTT Feeder i kommende uge

Thor og Martin har også været i kamp i weekenden. Thor vandt to af tre singler i holdets 7-7 kamp i den franske National 1 liga, mens Martin tabte med 9-11 i femte til Kas Van Oost i holdets 1-6 nederlag i den tyske 2. Bundesliga.

I den kommende uge spiller Thor og Martin WTT Feeder turnering i Vila Nova de Gaia i Portugal. De starter begge i kvalifikationsspillet. Vi hepper herfra!

/KRJ

Se opgøret mellem Jonathan Groth og koreanske Jang Woojin her:

Source

Seneste nyt

Virum BTK: Sally og Emil får bronze i holdkamp til ETTU Croatia Open 2024

Sally og Emil får bronze i holdkamp til ETTU Croatia Open 2024 https://www.virumbtk.dk/2024/02/sally-og-emil-faar-bronze-i-holdkamp-i-kroatien/ Source

BTDK: Stort tillykke til det danske u15 team med en flot bronze medalje ved

Stort tillykke til det danske u15 team med en flot bronze medalje ved European Table Tennis European youth Series i Osijek, Kroatien! ❤️🏓🇩🇰💪🏻💪🏻💪🏻 Congratulations to...

Brøndby: Masser af aktiviteter i weekenden – Stèfano, Kåre, Dennis og Ronny e

Masser af aktiviteter i weekenden 🏓 - Stèfano, Kåre, Dennis og Ronny er taget til Hillerød for at deltage i Fredagscup. - Lørdag spiller...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?