0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytBordtennis DanmarkBTDK: Talenttræning i Elitecenter Brøndby

BTDK: Talenttræning i Elitecenter Brøndby

BTDK udbyder supplerende talenttræning for unge talenter i Elitecenter Brøndby.
Talentudvikling er en del af Bordtennis Danmarks kerneopgave og en central del af vores strategiaftale med DIF. Derfor tilbyder BTDK nu mulighed for supplerende træning til den daglige klubtræning for unge spillere med langsigtede mål og ambitioner.

Formålet med den supplerende træning er at give spillerne en mulighed for at øge den ugentlige træningsmængde og give inspiration til både spillere og trænere på nye måder at bedrive udviklingsorienteret træning i hverdagen.
Vi ønsker, at vores unge spillere stifter bekendskab med et miljø, der på den lange bane kan føre til en professionel karriere med bordtennis.

Træningen i Idrættens Hus er et supplement til spillernes klubtræning, og vil ske i samarbejde med klubberne og deres trænere, så der sker en koordineret indsats til gavn for alle involverede.

Træningen i Idrættens Hus vil foregå mandag fra 17.00-20.00 og onsdag 18.30-21.30, og ansvarlig træner vil være landstræner Magnus Mallander med assistance fra Mads Jørgensen m.fl. Der vil være mindst tre trænere til træningen. I træningen vil der blive trænet masser af bordtennis, men der fokuseres desuden på udvikling af spillernes bordtennismæssige kompetencer ift. fx spillestil og taktisk spilforståelse.

Det er en mulighed for spillere, der har mod på at udvikle sig personligt og bordtennismæssigt. Og det er et tilbud, hvor vi stiller krav til spillernes disciplin og selvstændighed. Derfor skal alle interesserede spillere skrive en ansøgning på mail til magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk om, at blive en del af træningen. I ansøgningen skal spilleren fortælle, hvorfor han/hun gerne vil være en del af træningen, hvordan det øvrige trænings-setup ser ud, og hvilke bordtennismæssige ambitioner og mål, som spilleren har for sit bordtennis virke.

Der er 24 pladser til træningen, og der vil være et træningskontingent til dækning af løn til trænere og halfaciliteter.

BTDK byder interesserede ledere, trænere, spillere og forældre til informationsmøde på Teams på onsdag den 7. september kl. 17.00.
Interesserede kan skrive til Magnus Mallander senest tirsdag den 6. september og få tilsendt et link til Teams.

Vi ser frem til et godt samarbejde med klubber, trænere og spillere om dette tiltag.

Bordtennishilsener Landstræner Magnus Mallander og direktør Martin Lundkvist.

BTDK: Talenttræning i Elitecenter Brøndby

Kilde

Seneste nyt

Virum BTK: Sally og Emil får bronze i holdkamp til ETTU Croatia Open 2024

Sally og Emil får bronze i holdkamp til ETTU Croatia Open 2024 https://www.virumbtk.dk/2024/02/sally-og-emil-faar-bronze-i-holdkamp-i-kroatien/ Source

BTDK: Stort tillykke til det danske u15 team med en flot bronze medalje ved

Stort tillykke til det danske u15 team med en flot bronze medalje ved European Table Tennis European youth Series i Osijek, Kroatien! ❤️🏓🇩🇰💪🏻💪🏻💪🏻 Congratulations to...

Brøndby: Masser af aktiviteter i weekenden – Stèfano, Kåre, Dennis og Ronny e

Masser af aktiviteter i weekenden 🏓 - Stèfano, Kåre, Dennis og Ronny er taget til Hillerød for at deltage i Fredagscup. - Lørdag spiller...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?