Roskilde er klar til kamp i Polen. Her er holdopstillingen. Vi starter underholdende med en revanche for Gionis’ nederlag mod Maze, der afgjorde sidste uges kamp til fordel på 3-2 til Roskilde, der har rystet posen og har sat Allan Bentsen på som treer. Se kampen på https://www.ettu.tv/en-int/playerpage/1218103
Kilde

6 KOMMENTARER

  1. En stærk åbning af Maze med føring på 7-3 blev smadret af en efterhånden mere agressiv Gionis, der vandt otte bolde i træk og dermed kampens første sæt på 11-7.

  2. Gionis vinder også det andet sæt. Denne gang med 11-8, og Maze skal have ændret på taktikken for at finde ind til en løsning på sejr.

  3. Verdensranglistens nr. 54, Panagiotis Gionis, var denne gang en for stor mundfuld for Michael Maze. Gionis vandt sikkert 3-0 i sæt og bragte dermed Grodzisk foran 1-0. Næste kamp er mellem den tilbagevendte Marek Badowski (WR88) og Roskildes Jens Lundkvist. Det store spørgsmål er så, hvor ramt Badowski er ovenpå sidste uges coronasmitte.

  4. Badowski vinder andet sæt og fører nu 2-0 mod Lundkvist, der skal have bedre ram på sin offensiv for at ændre kampens forløb.

  5. Tæt på en mirakel-redning. Men ak. Kampen var nærmest afgjort. Lundkvist kom bagud 1-8, spændingen røg helt ned på Jens, mens Badowskis røg i vejret og kampen ændrede karakter. Lundkvist kom foran 9-8, men måtte se sig slået med 9-11. Dermed er Roskilde bagud 0-2 i holdkampen, og de har ryggen mod muren. 53-årige Allan Bentsen skal vinde over Pavel Sirucek (WR61) for at holde Roskilde i kampen, der lige nu holder ti minutters pause.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her