Det blev aldrig rigtigt spændende i den 2. finalekamp mellem Roskilde og Næstved BTK. Dertil var Roskilde for skarpe og en skade til Khaled Assar medvirkede til at det allerede efter 2 1/2 kampe så ud til, at det skulle gå Roskildes vej.

Roskilde havde en sejr fra den 1. finale med i ind til bordene og da både Jens Lundquist og Michael Maze vandt deres første opgør over Törnquist og Koldas, så fik Roskilde den bedst tænkelige start.

Hampus Söderlund fik reduceret for Næstved med sejr over Allan Bentsen men samtidigt kom skadesdramaet desværre for Næstved. Khaled Assar fik trykket et par ribben, der gjorde det svært for ham at fortsætte. Han fik dok tvunget kampen mod Mikkel Hindersson ud i afgørende sæt, men Hindersson fik styr på sine angrebsslag og lukkede aldrig Assar ind i sættet. 3-1 til Roskilde der således kun manglede to sejre.

De kom efter noget turbulens i de to næste kampe. De to førstemænd Lundquist og Söderlund spillede en topkamp, som Lundquist dog til sidst fil vundet. Til gengæld så det ikke godt ud for Roskilde på det andet bord. Allan Bentsen var nede 0-2 i sæt og 7-10. Men på magisk Bentsen-manér vendte kampen og i sidste sæt fik den aldrende legende vist sig fremragende frem og sikrede med sin første sejr i finalespillet Roskilde den endelige sejr og det danske mesterskab.

Stort tillykke til Roskilde Bordtennis, BTK 61 med mesterskabet 🏆 🥇 og Næstved med sølvet 🥈

Fotos; Kim Holm Pedersen


Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her