I tirsdags havde jeg fornøjelsen af være en tur i Ribe til en snak med Knud Andersen og Jørn Foged fra bestyrelsen. Anledningen var en snak om, hvordan vi kan gøre UDM i Ribe den 7.-8. maj til et fedt og veloplagt arrangement, hvor vi gør lidt ekstra ud af det.
Ribe er jo blevet landskendt for deres årlige kæmpe stævne i første weekend i januar, der i år er flyttet til sidste weekend i maj pga. Corona. Det er på mystisk vis lykkes mig ikke at have deltaget i dette nytårs stævne endnu, selvom chancerne egentlig har været der.
Derfor var d’herrer Knud og Jørgen så venlige lige at vise rundt i de tre fine haller, der skal huse UDM samt en minifestival event ved siden, hvor der også kan spilles masser af bordtennis.

Fotografen tog sig desværre en blunder under både møde og rundvisning🙈, da snakken gik lidt for godt, men tak til Knud og Jørn for rundvisning og et godt møde. Der arbejdes nu videre med ideudvikling, så vi kan få det fedeste UDM til maj.

Nye lokaler i BTK 73
På vej fra Ribe blev det til et sving ind til Brostæde i Kolding, der huser BTK 73. Klubben har gennem de seneste måneder fået istandsat bordtennislokalerne og revet nogle vægge ned, så der nu er 12 stationære borde på rødt gulv. Det er virkelig blevet lækkert.

Man må naturligvis aldrig tage på bordtennistur uden bordtennisgrej i bilen, så imellem snakkene med formand i BTK 73 Niels Niller Berrig om de nye lokaler, så blev det også nogle hårde sæt mod klubbens seriespillere. Tak for en meget hyggelig aften og for god motion til Marcus, Brian, Thomas og jer andre gutter, det var en fornøjelse.

Jeg ser frem til det videre samarbejde med BTK 73 om udvikling af klubben. Der er et stort potentiale for flere medlemmer, og med bedre lokaler er der noget at gå efter.

Idræts politisk konference
Jeg var heldigvis hjemme fra BTK 73 allerede kl 01.30 og skulle ikke møde ind før kl 9 til Idræts politisk konference i Kampmannsgade i 3F’ lokaler i KBH. 3F har jo haft deres på det sidste, og deres konstituerede formand startede da også med at byde velkommen og kort fortælle om deres turbulente tid lige nu.

Ellers var denne konference initieret af Kulturminister Ane Halsboe Jørgensen og regeringen, og den handlede om, hvordan vi får flere børn ind i idrættens sunde fællesskaber. Alle store idrætsorganisationer og forbund var repræsenteret.

Den slags kan jo godt blive lidt langhåret, men ikke desto mindre var der også indlæg der inspirerede.
Fx at det generelt er et problem, at alt for mange børn ikke ved, hvor “døren” er til de mange idrætstilbud, der udbydes lokalt, hvis deres egne forældre ikke selv er meget idrætsaktive.
I bordtennissporten kan vi vist sige, at der både er bordtennisklubber, der er meget synlige i lokalmiljøet, og andre der er meget lidt synlige i lokalområdet.
På et landsdækkende plan tror jeg, at vi må konstatere, at bordtennissporten kan blive meget mere synlig for mange flere børn.
Andre punkter fra konferencen vil blive bragt op i relevante fora.

God dag til alle

Martin Lundkvist, BTDK
Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her