0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytBordtennis DanmarkBTDK: Opstart af DT...

BTDK: Opstart af DT…

‼️??‼️

I weekenden starter DT-kampene igen. Der er i den forbindelse et par sidste punkter Turneringsgruppen vil gøre klubber og spillere opmærksomme på ‼️

Turneringsgruppen har modtaget flere spørgsmål omkring den nye regel ved Golden Set – hvem følger først? Der er lavet en vejledning, som tydeligt burde redegøre for situationen. Du finder vejledningen her: https://bordtennisdanmark.dk/wp-content/uploads/2022/09/Vejledning-til-Golden-Set.pdf

? Betaling af A- og B-licens ?
Sæsonen er startet med et stævne i Vestegnen og Hvidovre. Begge stævner havde stor tilslutning, men desværre kunne efter følgende konstateres at 64 spillere ikke havde indløst/betalt A-licens.

En hurtig kontrol af licenssituationen for DT-spillerne viser at forholdsvis mange spillere endnu ikke har betalt A-licens.
Det samme gælder for dame- og ungdomsspillere som har løst B-licens før 31/5-2022. For nogle af disse spillere er A-licensen end ikke betalt. En B-licens er først gældende når A-licensen er betalt.
Turneringsgruppen opfordrer alle DT-klubber til at få styr på betaling af licenser før DT-kampene afvikles.
Det er nemt og hurtigt gjort for den enkelte klub. Skal TG efterfølgende tvangsindløse licensen, vil det ske med et gebyr på 30 kr. pr. spiller.

Tilbage er kun at ønske alle en god sæson.

Turneringsgruppe TG ?

BTDK: Opstart af DT…

Kilde

LÆS OGSÅ

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer