🏓 INVITATION TIL PIGELIGAEN 🏓
Som allerede drøftet under et møde med interesserede trÌnere, klubledere og forÌldre i august, har vi i forlÌngelse af BTDKs Pigestrategi valgt at prøve noget nyt i forhold til Pigeligaen. GrundlÌggende vil vi gerne have flere (alle) piger med, og vi vil gerne sikre gode sportslige og sociale oplevelser for pigerne.

Af invitationen fremgĂĽr flere oplysninger, men som det ses er der alene tale om tre spilledage pĂĽ en hel sĂŚson, og pigerne er meget velkomne til ogsĂĽ at stille op i andre turneringer. Vi hĂĽber derfor, at rigtigt mange har mulighed for og lyst til at deltage.

For at skyde festen i gang har vi ydermere valgt at fjerne startgebyret den første sæson – så alle hold spiller gratis i Pigeligaen i sæsonen 2022/23.

‼️ HUSK: Tilmelding af hold senest den 1. oktober 2022 – men meget gerne tidligst muligt, så vi kan komme i gang med planlægningen.

Eventuelle spørgsmül rettes til Claus ArnsbÌk pü telefon: 42 80 98 44 / e-mail: clar@bordtennisdanmark.dk eller til Anne Diness pü telefon: 40 70 96 56 / e-mail: adi@deif.com.

👀 Du kan finde invitationen her: https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/obs-ny-invitation-til-pigeligaen/

OBS: Ny invitation til Pigeligaen – BTDK

Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her