0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytBordtennis DanmarkBTDK: OBS: Ny invitation til Pigeligaen - BTDK

BTDK: OBS: Ny invitation til Pigeligaen – BTDK

? INVITATION TIL PIGELIGAEN ?
Som allerede drøftet under et møde med interesserede trænere, klubledere og forældre i august, har vi i forlængelse af BTDKs Pigestrategi valgt at prøve noget nyt i forhold til Pigeligaen. Grundlæggende vil vi gerne have flere (alle) piger med, og vi vil gerne sikre gode sportslige og sociale oplevelser for pigerne.

Af invitationen fremgår flere oplysninger, men som det ses er der alene tale om tre spilledage på en hel sæson, og pigerne er meget velkomne til også at stille op i andre turneringer. Vi håber derfor, at rigtigt mange har mulighed for og lyst til at deltage.

For at skyde festen i gang har vi ydermere valgt at fjerne startgebyret den første sæson – så alle hold spiller gratis i Pigeligaen i sæsonen 2022/23.

‼️ HUSK: Tilmelding af hold senest den 1. oktober 2022 – men meget gerne tidligst muligt, så vi kan komme i gang med planlægningen.

Eventuelle spørgsmål rettes til Claus Arnsbæk på telefon: 42 80 98 44 / e-mail: clar@bordtennisdanmark.dk eller til Anne Diness på telefon: 40 70 96 56 / e-mail: adi@deif.com.

? Du kan finde invitationen her: https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/obs-ny-invitation-til-pigeligaen/

OBS: Ny invitation til Pigeligaen – BTDK

Kilde

Seneste nyt

Virum BTK: Sally og Emil får bronze i holdkamp til ETTU Croatia Open 2024

Sally og Emil får bronze i holdkamp til ETTU Croatia Open 2024 https://www.virumbtk.dk/2024/02/sally-og-emil-faar-bronze-i-holdkamp-i-kroatien/ Source

BTDK: Stort tillykke til det danske u15 team med en flot bronze medalje ved

Stort tillykke til det danske u15 team med en flot bronze medalje ved European Table Tennis European youth Series i Osijek, Kroatien! ❤️🏓🇩🇰💪🏻💪🏻💪🏻 Congratulations to...

Brøndby: Masser af aktiviteter i weekenden – Stèfano, Kåre, Dennis og Ronny e

Masser af aktiviteter i weekenden 🏓 - Stèfano, Kåre, Dennis og Ronny er taget til Hillerød for at deltage i Fredagscup. - Lørdag spiller...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?