Fordel til Roskilde inden opgør i Polen

I morgen, fredag aften kl. 18 går det løs for Roskilde i den polske by Grodzisk Mazowiecki, hvor polakkerne håber på revanche fra sidste uges nederlag på 2-3 i Danmark. Det handler om en plads i Europa Cup’ens semifinale.

”Jeg ser fine muligheder for en sejr, selvom de på papiret er favoritter,” mener Mikkel Hindersson, Roskildes yngste, der spiller sin første sæson på landets stærkeste hold. ”Både Jens Lundkvist og Maze kan lægge et pres på deres bedste spillere. Selvom de har Marek Badowski på efter hans coronakarantæne, kan vi presse dem. Jens og Maze har vist, at de kan slå spillere på det her niveau. Og så har vi den store gulerod at vi med en sejr vil kunne præsentere en semifinalekamp på hjemmebane. Det er fedt. Der ligger et kæmpe pres på polakkerne.”
Fra kampen i Roskilde fremhæver Hindersson det kloge spil, som Maze viste i den afgørende mod Gionis som noget godt at tage med til udekampen. ”Maze viste et mentalt overskud, og det var fedt at se ham grave dybt efter de afgørende våben, fordi man skal være klog for at slå Gionis, der har været deres stærkeste kort i flere år.”
Roskildes sportschef og superreserve Allan Bentsen ser frem til en drabelig dyst. ”Vi håber at vi kan vinde mindst to af de første fire kampe, så det lægger et pres på dem i den afgørende kamp. De har nu Badowski med efter coronasygdom, og han er en klog spiller, der får mange bolde retur. Maze har fået de her kampe, og har fået sit spil op på et internationalt niveau, som kan blive afgørende. Han skal være helt klar fra start.”

Grodzisk Mazowiecki håber at kunne præsentere den spændende retur-kvartfinale i Europa Cup’en for et talstærkt publikum når Roskilde kommer på besøg. Det bliver nogle fede rammer at spille i, og presset ligger som bekendt hos polakkerne.

Følg kampen live på:

https://www.ettu.tv/en-int/playerpage/1218103

KS DARTOM BOGORIA Grodzisk Mazowiecki (POL) vs Roskilde Bordtennis BTK 61 (DEN)Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her