🏓 John Sabalic anmelder Peter Rosenmeier 📚
Som mig, en midaldrende mand i midthalvtredserne, er det rart engang imellem at udvide min efterhĂĽnden snĂŚvre horisont. Og denne bog, skrevet af Asger Lind Krebs og Peter Rosenmeier, har ĂŚndret mit livs- og menneskesyn. Og den vil ogsĂĽ ĂŚndre dit, hvis du lĂŚser den, vil jeg pĂĽstĂĽ. Hvorfor?

Det gør den fordi, den er skruet så godt sammen, hvor de to fysisk handicappede bordtennisspillere bevæger sig ud på et roadtrip for at blive klogere på, hvad det vil sige at leve med et fysisk handicap – og som læser bliver man på intelligent vis fulgt på vej af to charmerende mænd, der forsøger at give dem selv og læseren en dyb forståelse. De møder bl.a. forskere, forældre til fysisk handicappede, arbejdsgivere, en politiker og mest af alt andre fysisk handicappede og får talt sig igennem medlidenhed, mobning, muligheder, barrierer, får sat ord på de svære ting, og endelig manglende forventninger til personer med et handicap.

Man skal udover medlidenheden og finde forståelsen. Endelig er der bare tilbage at give et stort thumps up for de to seje herrer, der har skrevet en fremragende bog, som alle kan lære noget af 👍

👀 Læs hele anmeldelsen her: https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/john-sabalic-anmelder-peter-rosenmeier/

John Sabalic anmelder Peter Rosenmeier – BTDKKilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her