? Information om UEM ?
I år spilles Ungdoms-EM i Gliwice, Polen fra den 14.-23. juli 2023. Her vil to hold repræsentere Danmark i form af et herrejuniorhold og et damejuniorhold.

Kvalificerede og udtagne spillere til Ungdom EM i bordtennis

Damejunior

Damejuniorerne har mulighed for at deltage i tre kvalturneringer op mod UEM, hvor der er en plads i single og double ved UEM på spil. Vinderen af den respektive kvalturnering vil snuppe en af pladserne til UEM. Udover de tre kvalificeret spillere, har den ansvarlige landstræner rettigheden til yderligere at udtage minimum én spiller til mesterskabet. Den første kvalturnering blev spillet i Odense den 2. december 2022, hvor Mille Lyngsø Stoffregen vandt. Mille er hermed kvalificeret til, som minimum, at spille single og double.

Som vinder af en kvalturnering, er man ikke garanteret deltagelse i holdturneringen. Holdet til holdturneringen udtages af den ansvarlige landstræner, som kan vælge at holde fast i de tre kvalificeret spillere og derudover udtage en fjerde spiller til holdet. Dog kan den ansvarlige landstræner også vælge at udtage yderligere spillere, som ikke på forhånd har kvalificeret sig, til holdturneringen. Dette vil ikke påvirke deltagelsen i single og double for vinderne af kvalturneringerne.

Den endelige udtagelse bliver meddelt i ugen efter Ungdoms-DM, som afvikles i Virum den 6.-7. maj 2023.

Herrejunior

For herrejuniorerne er tre spillere direkte udtaget til hold, single og double af landstrænerteamet:

  • Cristian Hold, Hørning BTK
  • Dominykas Samuolis, Roskilde BTK
  • Oliver Skouboe Berntsen, Hvidovre Bordtennis
  • – spiller nr. 4 på holdet skal findes via kvalturneringen den 15. april 2023.

? Du kan læse mere om kvalturneringer her:

Information om UEM – BTDK

Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her