I weekenden var jeg til Youth og Kids Master i Hillerød, Royal Stage.

Der findes vel næppe noget bedre i bordtennisverdenen end at møde op til sådan en weekend og se unge mennesker, der med stor ihærdighed, blod sved og tårer spiller sig vej gennem turneringen.

Det var første gang, at BTDK arrangerede Youth og Kidsmaster, der har afløst Top 12. I Youth og Kids Master er der flere deltagere i hver alders kategori, end der var til top 12, så flere får chancen for at deltage i så fed en turnering.

Der blev spillet mange spændende kampe, og herfra et stort tillykke til medaljetagerne og vinderne af det såkaldte B-slutspil. Og en kæmpe tak til alle jer andre deltagere, der gav os på tilskuerpladserne en på opleveren, det var en stor fornøjelse at overvære.

Kulissen skal opgraderes
Selvom det var en fornøjelse at overvære Youth og Kids Master, så var der også noget der manglede, noget som vi kan gøre bedre de næste mange gange år, hvor vi skal arrangere Youth Master, DM, ØM, VM osv.
Vi skal skabe en bedre kulisse, og vi skal investere i bedre rammer for deltagere og tilskuere. Det gælder alt fra meget bedre og flottere udsmykning af spillehallen, musik, speaking, spillerpræsentationer, og annoncering af spændende/topkampe, rødt gulv og etablering af center court, hvor der streames fra. Vi skal gøre mere ud af præmieoverrækkelserne, der er en kæmpe ting for de unge mennesker.

I weekenden var der også lejlighed til at få snakket med nogle af de mange kvikke unge mennesker om, hvordan vi får etableret en slags unge univers med youtube og instagram kanaler, hvor indholdet produceres af unge til unge. Dette fordi BTDK i dag stort set ikke er i stand til at kommunikere hverken til eller med unge mennesker i bordtennissporten.

I forbindelse med tanker omkring dette kom jeg kom så for et par uger siden til at spørge min egen datter, der er fra 03, hvad hun tænkte om, at vi laver en unge kanal på Youtube og Instagram, hvor vi voksne også er med.?? Svaret var et rungende NEEEEEJ, de kanaler skal ikke være for voksne, og I skal holde jer langt væk for ellers skrider de unge, for når I er der, så er det slet ikke cool.

Min datter er naturligvis helt væk og ikke repræsentativ, men ikke desto mindre var svaret jeg fik i weekenden det samme, så vi vil derfor bruge foråret på at etablere nye unge kanaler, der styres af de unge i BTDK. Det blir stort.

Det skal være et unge univers, der er cool, hvor alle ungdomsspillere uanset rating tal, klub, geografi og køn kan lægge opslag op fra deres sjove oplevelser til træning, camps, festivaler, sjov med SUKIRU, klubture, stævner osv. BTDK’ “skjulte” formål er at skabe fællesskaber for unge mennesker i bordtennissporten.

Vi vil gennem de unge mennesker gøre opmærksom på alt det gode, som BTDK vil stable på benene de kommende år, og vi vil mere end nogensinde inddrage unge mennesker i, hvordan vi udvikler form og indhold i vores mange aktiviteter.

Kæmpe tak til Hillerød Bordtennis for at lægge hal og borde til arrangementet. Og kæmpe tak til Torsten Sejr Hansen og Lars-Henrik Sloth, så sad ved dommerbordet og sørgede for kampafviklingen, en ikke helt nem opgave når der er tale om en ny turneringsform.

Martin Lundkvist, BTDK
Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her