🏓🏓

Der er i den forgangne weekend taget hul pĂĽ denne sĂŚsons ligaspil for herrer, der gav et praj om, hvordan klubberne positionerer sig overfor hinanden.

Forudsigelsen om, at det bliver de seneste ürs finalister fra NÌstved og Roskilde samt den nordjyske reprÌsentant B75, der lÌgger sig i front kom til at holde stik. Det kom ogsü til at holde stik, at KBH/BB für en svÌr sÌson med et hold, der kan fü noget at se til, nür ligaen deler sig efter første halvdel og kampen stür mod de bedste fra 1. division.

Süledes fik Københavnerne en snitter pü 5-0 og 15-0 i sÌt mod naboerne fra Herlev, der netop har tiltrukket Kim Nylander og Emil Friis fra KBH/BB. Kampens overraskelse var dog, at KBH/BB stillede op med Allan Nøddebo Nielsen, tidligere blot Allan Nielsen, som var en af landets bedste drengespillere for ca. 26 ür siden. I 1996 udgjorde han drengelandsholdet med klubkammeraten Michael Maze og vandt bronze efter en pivtÌt semifinale mod favoritterne fra Frankrig. Den afgørende double blev tabt 21-19 i 3 sÌt efter føring 19-16, sü det blev ikke til en finale for 2. ür i trÌk. Fedt at se Allan har fundet battet frem igen.

Det var en første runde hvor de potentielle tophold i stort omfang mødte de potentielle bundhold, derfor var der i denne runde blot en holdkamp, der ikke endte med 5-0 eller 5-1, sü i de opgør var det blot individuelle opgør, som gav lidt spÌnding til publikum, som fx da Patrick Skarsholm mødte Daniel Simonsen. Begge spillere har masser af bold i sig, og man mü forvente, at det er en individuel match i holdkampen, som begge gerne ville vinde. Daniel Simonsen vandt 3-2 med mindst mulig marginal og en netruller, mens NÌstved vandt holdkampen med 5-1.

Den ene tÌtte kamp var mellem Herlev og Hillerød i en kamp hvor de unge stjerner Thor B. Christensen førte an med to sejre til hver. Lidt overraskende at Simonsen slür Nylander selvom de pü ratinglisten ligger tÌt, men den unge killer fra Hillerød mü vÌre i god form. Simonsen tilspillede sig i øvrigt ogsü en plads til senior DM i Roskilde til december i DM-kvalen før sommerferien.
Svenningsen taber begge singler for Hillerød til Nylander 3-0 og tÌt 3-2 til Emil Friis, mens Hedlund gjorde det samme for Herlev, og Hedlund taber ligeledes Golden set til Charlie Widing. Det gav sÌsonen første sejr til Hillerød med 5-4 mens Herlev dog ogsü kunne tage point med hjem, point der kan blive vigtige senere pü sÌsonen.

I de nÌste runde der bydes der til gengÌld pü en rÌkke spÌndende opgør, nür Roskilde tørner sammen med B75, og vi skal se, om der bliver rykket med magtbalancen i toppen af ligaen. Virum møder Hørning i Virumhallen i et opgør, som holdene sikker ser frem til efter, at de spillede flere tÌtte opgør i oprykningsspillet i sidste sÌson. NÌstved møder ligeledes Roskilde og Herlev, og ikke mindst opgøret mod Herlev kan blive interessant, hvor vi skal se, om de unge løver Thor B. Christensen og Emil Friis vinde kampe mod et stÌrkt NÌstved hold, hvilket vil give et forfriskende pust til sÌsonens kampe.Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her