Kære alle

Netop stået op her i Danmark efter en hård hjemrejse fra Rimini, hvor jeg desværre måtte forlade den danske sejrs-rus. 14 timers hjemrejse…. puha….

Jeg skulle ellers først have været hjem i morgen. Min kære mor blev dog tidligere på ugen ramt af alvorlig sygdom, så jeg havde besluttet mig for at tage hjem, så snart bordtennis var overstået for mit vedkommende.

Jeg måtte derfor mod mine planer undvære alle de glade danske ansigter på medaljeskamlerne. Det er jeg ked af…

Men….. Sikke en stolt formand jeg er for Bordtennis Danmark.

Vi kommer – i forhold til vores lands størrelse – langt flere spillere og ledsagere end de fleste nationer. Der bliver hygget mellem høj og lav, tyk og tynd, gamle og yngre…. Der bliver klappet, heppet, coachet på kryds og tværs. TAK til jer alle!

Når det så er sagt, så spiller vi jo også for at vinde. Og der skal herfra lyde et KÆMPE tillykke med de mange medaljer til alle jer, der kæmpede jer frem til sidste spilledag. Jeg håber, at I nu nyder den/de sidste dage af jeres tur.

Og husk at fortælle alle jeres klubkammerater og andet godtfolk, hvilken fed stemning og godt sammenhold, der er i den danske gruppe, når vi er afsted. Så bliver vi måske endnu flere i Norge i 2023… (?)

Denne tur minder mig om, hvorfor vi dyrker denne fantastiske sport. Hvorfor vi lægger frivillige timer rundt omkring i klubber og forbund. Hvorfor man træner, og hvorfor det er vigtigt at dyrke sport og motion også når alderen trykker lidt. Ældste deltager var 96 år gammel….

Hvis jeg spiller til den tid, så lover jeg to ting:

1. Jeg er ikke formand (år 2066)….

2. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at deltage sammen med dem af jer der stadig er her….

God sommer. Vi ses derude…..

Henrik Vendelbo
Formand for Bordtennis DanmarkKilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her