0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt på ordrer over 599 kr.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytBordtennis DanmarkBTDK: Danske underdogs? Ja, men et særdeles bidsk kobbel I resten af...

BTDK: Danske underdogs? Ja, men et særdeles bidsk kobbel I resten af verde

Danske underdogs? Ja, men et særdeles bidsk kobbel

I resten af verdens øjne er Portugal favoritter i aftenens kvartfinale.

Truls Möregårdh siger det uden omsvøb i et interview givet til de svenske arrangører: ”Klart att Sverige får härda ut och vara favorit.” Tyskland vurderes som svækkede, så ”det är snarare Frankrike eller Portugal som vårt största hot, klargör Truls”. Danmark nævnes ikke med et ord.

Den svenske verdensstjerne står ikke alene med den vurdering. En rundtur på flere af de største bettingsider viser, at tiltroen til dansk sejr i aftenens kamp er begrænset. Odds 1,37 på portugisisk sejr fortæller alt om den historie.

Men det danske hold har momentum. Vi har aldrig tidligere i historien haft to spillere omkring top 35 i verden – på samme tid. Tobias har som tredjesingle ganske enkelt leveret på et imponerende niveau i Danmarks første kampe. Holdånden er fremragende – der er gejst og lyd på bænken.

Og så har vi masser af danske tilskuere på plads i Malmø Arena. Det er nu, det danske hold har brug for jer. I kan give dem det sidste! Og hjælpe med at levere det, som omverdenen ikke forventer. Ja, vi er muligvis underdogs – men et særdeles bidsk kobbel.

Kom så gutter 🔥🔥🔥

/KRJ

Butterfly DK Danmark til OL DR Sporten

Source

Seneste nyt

BTDK: I dag, den 25. maj 2024, blev slutspillet i Pigeligaens B-række afhold

I dag, den 25. maj 2024, blev slutspillet i Pigeligaens B-række afholdt i OB Bordtennis faciliteter, og der blev spillet nogle rigtig gode og...

Amager: Amager Btk tog guldet i årets Drengeliga efter sejr på 8-5 over Brøndb

Amager Btk tog guldet i årets Drengeliga efter sejr på 8-5 over Brøndby i finalen 💪🏻💪🏻 Tillykke til Victor, Villads, Viggo, Frederik, Jakob og...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?