Dansk nedtur i kvartfinalen efter drama og diskvalifikation af Anders Lind

Kvartfinalen mod Portugal blev tabt med de atypiske cifre 1-2 efter en holdkamp, som udviklede sig dramatisk.

I første kamp møder Lind Marcos Freitas. Freitas vinder de første to sæt, men Lind kæmper sig stærkt tilbage og tvinger kampen ud i et femte og afgørende sæt. Her fører Lind 5-4 ved sidebytte, men mister momentum og taber sættet 5-11.

Så indtræffer en kontroversiel hændelse: På vej forbi dommerbordet sparker Lind desværre til dommerpulten, som får en skade.
Dette takseres til rødt kort og diskvalifikation, hvilket betyder, at Danmark taberdømmes i den programsatte fjerde kamp.

Dermed er Danmark tvunget til at vinde resten af kampene.

Groth lægger for med en sikker 3-0 sejr over Apolonia, i en kamp blottet for spænding. Dertil er Groth for godt spillende.

Herefter er det Tobias’ tur mod Geraldo. Tobias fører 6-1 i første sæt og 7-2 i tredje, men kan modsat sine forrige kampe ikke snøre sækken, og det ender med et 0-3 nederlag til Portugals stærke tredjemand.

Kampen er tabt. Et stort antiklimaks. Og selvfølgelig en kontroversiel situation, som vil blive diskuteret længe.

Det har – skal vi trods alt huske – været en flot dansk turnering, og Danmark havde muligheder i dag for et endnu større resultat.

/KRJ

Source

15 KOMMENTARER

 1. Filus smed sit bat efter en kamp. Det ramte næsten en fotograf. Filus sagde vist ikke engang undskyld. Og der skete vist ikke videre. Det var selvfølgelig helt galt, hvad Lind gjorde. Men det var vist omtrent lige så galt med udmåling af hans straf.

 2. Kom igen Anders & Co. Et øjebliks tankeløshed og en dom ude af proportioner kan ikke ændre på at du er en af verdens mest seværdige spillere for tiden. Tak for topgod underholdning, som omvendt betyder at ærgrelsen over jeres exit lige niver lidt ekstra. Ville gerne have set jer live i morgen 🙏🏻

 3. Jeg synes det var en fin nok handling. Nu kan trænere, ledere og frivillige sige til nye bordtennisspillere ude i klubberne, at Anders fik sat sit aftryk.
  Det her det handler på ingen måde om Anders som person, slet ikke. Men at et forbund går ud med en så latterlig udmelding, det er fandme at tage sig selv useriøst …

 4. Bordtennis Danmark i kan seriøst ikke mene at det kan være en iritations bevægelse det er klokke klart hvis man kigger på billederne han kigger væk og så sparker han bevidst til dommerbordet om det så er en skærm eller bare der var hun sidder er da irrelvant det er en agrression hvis vi skal sammenligne med for eksempel tennis da mikael ymer gjorde nogenlunde det samme ved siddepladsen som dommeren sad på blev han os diskvalificeret med det samme tror endda han fik en karantæne er ikke sikker men det ville os være en passende straf i dette her tilfælde hvis det var første gang han havde lavet sådan et stunt fair nok men er det jo ikke og i som forbund er altså nødtil at tage et ansvar og komme med en udmelding om hvad der sker herfra for noget skal der ske i næsten alle klubber jeg kender ville man få en karantæne fra stævner og holdkampe hvis sådan noget havde fundet sted

 5. “Det er en syg elektriker, der har monteret den skærm dér…….”

  Men:
  Forståeligt at han sparkede til tavlen, som viste hans nederlag.
  I orden han blev disket.

  Ang. Filus Ruwen:
  Den episode undrede jeg mig fandme også over – han kunne jo have flækket skallen på fotografen, hvis han havde ramt.

 6. helt seriøst. Det var egentlig bare et let spark. uheldigt at skærmen gik i stykker. Ellers ville dommeren have givet ham et gult kort, og kampen fortsætter. Skærmen fremstillet i Kina😅 #andersfordanmark

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her