0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytBordtennis DanmarkBTDK: Dansk nederlag i åbningskampen ved VM i bordtennis

BTDK: Dansk nederlag i åbningskampen ved VM i bordtennis

Danmark tabte 1-3 til Brasilien

Det danske landshold tabte i åbningskampen 1-3 mod Brasilien efter en god indsats mod en stærk modstander anført af verdens nr. 5 Hugo Calderano.

Buch fik i sin VM debut lov til at møde netop Hugo Calderano, en af verdens mest underholdende spillere og det blev til et forventeligt 0-3 nederlag.

Lind virker til at være tilbage i form og til at være sluppet af med rygproblemerne. Han gjorde det fornemt i 2. kamp og slog Ishiy med 3-1 og dermed udligning til 1-1.

Tobias mødte i 3. kamp Eric Jouti, som skulle ligge ok til Tobias og en kamp, der gerne skulle vindes for at holde Danmark inde i kampen. Tobias måtte dog strække våben, og det blev til et 1-3 nederlag.

Herefter mødte en velspillende Lind verdens 5’eren Calderano og gik vanligt uimponeret til opgaven.
Lind var helt med i kampen. Han vandt 1. sæt efter fint spil og gode server, der blev fulgt op med en stærk forhånd. Ingen spillere i verden bryder sig om Linds server. I 2. sæt førte Lind hele 9-6 inden Calderano lukkede af og vandt 11-9. I 3. sæt førte Lind med 5-1 men tabte desværre sættet alligevel. 4. sæt spillede Lind også godt men havde ikke marginalerne på sin side og sættet endte 9-11 og matchen dermed 3-1 til brasilianeren. Samlet altså også et 1-3 nederlag i holdkampen.

En godkendt start af det danske hold ved VM i Chengdu, vi glæder os til at følge de næste kampe. Næste kamp er på søndag kl. 13 dansk tid mod Slovakiet, som er en af de kampe, som vi meget gerne vil vinde.Source

LÆS OGSÅ

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer