Det danske landshold tabte i dag 3-1 til Slovakiet. Anders Lind vandt som den eneste dansker en kamp i opgøret. Martin Buch Andersen spillede en god kamp, hvor han også var foran 0-2 i sæt, men endte med at tabe 3-2. Topspilleren Yang Wang viste høj klasse, da han sikrede to ud af de tre sejre for Slovakiet.

Kamp 1: Yang Wang vs Tobias Rasmussen

I det første opgør skulle danske Tobias Rasmussen op mod den slovakiske topspiller Yang Wang. En kamp, som på forhånd så svær ud for danskeren som med sin placering som nummer 363 på verdensranglisten måtte siges at være undertippet mod Wang, som er nummer 38 i verden.

Og dette blev også kampbilledet. Rasmussen taber første sæt 11-1, hvor danskeren så chanceløs ud mod Wang. Han kom bedre med i andet sæt, men tabte stadig 11-7. Wang viste dog klassen i tredje sæt, som han vinder 11-2. Danske Tobias Rasmussen taber dermed første kamp 3-0 i sæt.

Kamp 2: Adam Klajber vs Anders Lind

I det andet opgør skulle danske Anders Lind op imod Adam Klajber. Denne gang var verdensranglisten i dansk favør, hvor Anders Lind med sin placering som nummer 156 i verden måtte siges at være favorit mod Klajber, som ligger nummer 280 på verdensranglisten.

Danskeren startede stærkt og vandt første sæt 5-11. Lind fortsatte det gode spil og vandt også andet sæt med 4-11. I tredje sæt gjorde Lind arbejdet færdigt og vandt 5-11. Han vinder dermed 0-3 i sæt og udligner til 1-1 for Danmark.

Kamp 3: Jakub Zelinka vs Martin Buch Andersen

I det tredje opgør står danske Martin Buch Andersen overfor slovakiske Jakub Zelinka. På papiret ligner det en storsejr til Slovakiet, da Buch kun ligger nummer 726 på verdensranglisten, hvilket er langt under Zelinka, som ligger nummer 291. Men som vi så mange gange tidligere har set, kan Buch Andersen levere på et niveau langt højere, end hvad hans placering viser.

Og dette så vi allerede eksempel på i første sæt, som danskeren vinder 6-11. Og det høje niveau tog Buch også med over i andet sæt, som han vinder 7-11. Zelinka kom bedre med i tredje sæt, hvor han vinder 11-6. Det lykkedes også Zelinka at udligne til 2-2, da han vandt fjerde sæt 11-8. Og efter et tæt femte sæt fuldfører Zelinka comebacket og vinder 11-8. Han sikrer dermed også Slovakiet en ny føring på 2-1.

Kamp 4: Yang Wang vs Anders Lind

I det fjerde opgør var det Anders Lind, som skulle op mod topspilleren Yang Wang. Og ligesom Tobias Rasmussen, tabte Lind det første sæt 11-1. Lind kom bedre med i andet sæt, men Wang stod stadig stærkest og vandt sættet 11-8. Det lykkedes dog Lind at vende kampen og vinde tredje sæt 7-11. Men i fjerde sæt gjorde Wang det færdigt, da han vinder 11-7.

Slovakiet vinder dermed opgøret 3-1 over Danmark.

Danmark spiller igen på tirsdag klokken 04:00 dansk tid, hvor de møder Portugal i den sidste kamp i gruppespillet.

Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her