? Årets Dame Bordtennisliga byder på flere ændringer i toppen ?
Lørdag d. 10. september spilles første runde af den bedste danske dameholdturnering. Flere klubber melder om ændringer på holdkortet, men hvem står stærkest efter sommerpausen?

– Det er det højeste niveau vi længe har set i dameligaen.
Sådan lød det fra flere trænere og spillere, da de otte bedste klubber sidste år kæmpede i den bedste danske dameholdturnering. Det skyldtes hovedsageligt, at flere af klubberne lykkedes med at hente mange af de bedste danske spillere ind til den hjemlige liga, og der også var flere udenlandske spillere, som viste klasse.

I år er der igen otte hold, som står klar til at kæmpe om mesterskabet, og der er igen masser af spændende holdkonstellationer på rækkens hold. Der er masser af dygtige spillere, en blanding af rutinerede spillere, udenlandske spillere samt en række af de unge danske damejuniorspillere, der vil presse på for at gøre sig bemærket i denne sæson.

I første runde lægges der hårdt fra land, når holdene på lørdag mødes i Amagerhallen til samling og hårde kampe fra start. Og det er præcist, hvad der kommer til at ske allerede på lørdag. Der er drama fra start, når sidste års guldvinder fra Virum i første kamp i denne sæson møder sidste års finalemodstander fra Hillerød. Holdene har ganske vist fået og mistet spillere, men begge hold vil med sikkerhed spille med om medaljerne, så vi vil allerede her få et praj, om hvem der går efter guldet.

Og minsandten om ikke Hillerød også i den anden kamp får kam til håret, når de møder SISU/Viby, så Hillerød får fra start pres på sig.
Generelt forekommer dameligaen at blive meget homogen, hvor vi må forvente en del overraskelser i løbet af sæsonen, men Hillerød, Virum, SISU/Viby og Hvidovre ligner igen gode bud på medaljekandidater. Men flere af de andre hold kan stille op med spillere, der sagtens kan drille og måske endda skubbe en af favoritterne ud af toppen.

I denne sæson spiller følgende hold i dameligaen Amager, Ballerup, Greve, Hillerød Gl, Hvidovre Bordtennis, OB, Sisu/MBK-BTK Viby og Virum.

Vi har lavet en artikel, hvor vi tager et nærmere kig på de otte hold, og zoomer ind på de hold, som har lavet markante ændringer i truppen. Du finder artiklen her: https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/dameligaen-starter-i-weekenden/

Dameligaen starter i weekenden – BTDK

Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her