? BORDTENNIS DANMARK & PARASPORT DANMARK MODTAGER 750.000 KR. FRA DIF’s INITIATIVPULJE ?

Bordtennis Danmark (BTDK) og Parasport Danmark (PSDK) har i onsdags modtaget 750.000 kr. fra DIF’s Initiativpulje til at videreudvikle vores fyrtårn, SUKIRU. DIF begrunder bevillingen med, at BTDK og PSDK’s Initiativ i særlig grad er nyskabende ift. at etablere nye idrætsfælleskaber for den primære målgruppe inden for DIF-idrætten.

Henrik Vendelbo, formand i BTDK fortæller om bevillingen: Vi er meget tilfredse med, at vi i partnerskab med Parasport Danmark modtager så stor en bevilling til et vækstinitiativ med store perspektiver. Med SUKIRU får vi i fællesskab en vej til et stærkt samarbejde med både skoler og lokale bordtennisklubber, der vil udbrede kendskabet til bordtennissportens fortræffeligheder. Det er stærkt, at vi får så klar opbakning fra DIF til SUKIRU, og det er et klart signal om, at de finder SUKIRU nyskabende og spændende. Det forpligter naturligvis, og vi kan slet ikke vente med at komme i gang med arbejdet, der handler om motion, fællesskaber og fede oplevelser, slutter Henrik Vendelbo.

? Du kan læse hele artiklen her: https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/bordtennis-danmark-parasport-danmark-modtager-750-000-kr-fra-difs-initiativpulje/

BTDK:  BORDTENNIS DANMARK & PARASPORT DANMARK MODTAGER 750.000 KR. FRA …

Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her