Bordtennis Danmark er gået i dialog med bordtennisforbund i flere af øvrige europæiske lande, for at få ETTU til at udelukke russiske hold i de europæiske turneringer i næste sæson. Det skriver DR.dk i dag.

Initiativet til dialog er taget på baggrund af, at ETTU’s appeludvalg har taget stilling til ETTU’s direktions tidligere beslutning om at udelukke russiske hold fra bordtenniskonkurrencer. Appeludvalget har besluttet, at russiske hold “ind til videre” skal udelukkes fra ETTU-konkurrencer, og at ingen russisknationale symboler (flag, hymner osv.) må vises i ETTU-konkurrencer.

Denne beslutning ligger tæt op ad det danske forbunds ønsker, men da appeludvalget samtidig har afgjort, at beslutningen om at suspendere Fakel Gazprom Orenburg og TTSC UMMC fra indeværende sæsons finaler i Champions League skal annulleres. Det skaber tvivl om, hvad der skal ske i næste sæson.

Det forlyder endnu ikke, om Bordtennis Danmark og de forbund som man er i dialog med (i første omgang Polen og flere nordeuropæiske forbund) ser sig villige til at melde boykot til ETTU-turneringer, i sit forsøg på at påvirke beslutningen om udelukkelse af russiske hold/spillere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her