0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt på ordrer over 599 kr.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeProfilerAnders LindBTDK: Anders Lind klar til først VM match om få timer

BTDK: Anders Lind klar til først VM match om få timer

Anders Lind der fik sit internationale gennembrud for få uger siden helt uventet til hold EM i Cluj i Rumænien er klar til første kamp ved VM kl. 10.20 lokal tid Houston, 17.20 dansk tid.

Vi mødte Anders over aftensmaden i aftes, og det blev til en kort snak om dagens VM kamp mod østrigske Robert Gardos inden Anders senere skulle have sin sidste træning til at afpudse de sidste detaljer inden dagens kamp. Træningen gennemføres sammen med ungarnske Majoros, som danskerne kender fra OL, hvor Groth mødte ham i første runde.

Anders har mødt netop Robert Gardos flere gange i den seneste periode og har vundet to gange. Det er også blevet til et par meget tætte nederlag i 7. sæt, så der er lagt op til en spændende fight. Anders er optimist men også realist og ligesom der er dage, hvor spillet går op i en højere enhed, så er der også dage, hvor spillet fungerer mindre godt. Anders er stadig i gang med opbygge stabiliteten i spillet samtidig med, at han har øje for at forbedre elementer i spillet, der vil bringe Anders helt op blandt de bedste i verden.

En sejr vil kræve, at Anders kommer op på sit højeste niveau, som vi ved han kan spille. Anders må være fokuseret og finde sit fantastiske serv og returspil frem for så kan han matche de aller bedste spillere i verden.

Vi følger Anders i kamp og senere Groth ved VM i Houston, Texas. Følg med på https://www.ittf.com/

BTDK: Anders Lind klar til først VM match om få timer

Kilde

Seneste nyt

BTDK: I dag, den 25. maj 2024, blev slutspillet i Pigeligaens B-række afhold

I dag, den 25. maj 2024, blev slutspillet i Pigeligaens B-række afholdt i OB Bordtennis faciliteter, og der blev spillet nogle rigtig gode og...

Brøndby: Så er der også finale til Drengeliga mod Amager Sejr på 8-4 over Vir

Så er der også finale til Drengeliga mod Amager 💪 Sejr på 8-4 over Virum 🏓🔥 Source

Brøndby BC: Pigerne er i finalen…

🤩🤩🏓 Kilde

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?