🏓🏓

I morgen klokken 13 spiller Hillerød og Virum den anden finalekamp i dameligaen. Denne gang er det Hillerød, som har hjemmebanefordelen.

Sidst de to mødtes, leverede de en finale, som uden tvivl vil gå over i historiebøgerne. Der var spænding for alle pengene, intensitet som aldrig set før og det muligvis højeste niveau, som ligaen har set. Vi fik alt, hvad en god finale bør indeholde. Et comeback, som ellers så umuligt ud, et underdog‐hold, der overraskede alle og en afgørelse i golden set, hvor begge spillere fulgtes ad hele vejen.

Der var ogsü flere overraskelser i de individuelle kampe. Naomi Owen vinder først 3-2 over Valeria Hachard efter en tÌt kamp i femte sÌt. Men kort efter gik det den anden vej, hvor Owen denne gang taber i femte sÌt til Sophie Walløe. Og sü var der den helt store kamp, hvor Hachard slür den erfarne Dana Bentsen i to omgange, først i femte sÌt og derefter i golden set.

Nu tager Virum turen til Hillerød, hvor de har en klar fordel, da de kan afgøre det hele og vinde pokalen, samt tage hjem med Ìren i behold. Modsat stür Hillerød overfor en skÌbnesvanger test, hvor de skal bruge en samlet sejr for at fü finalen ud i et tredje opgør.

Tilskuerne kan se frem til et opgør mellem to hold, som er sü lige i niveau og kampgejst, at der nÌrmest ikke kan sÌttes en finger pü det. Det bliver et opgør, som aldrig er set lignende.

GÅ IKKE GLIP AF DENNE HISTORISKE GYSER!!
Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her