Hillerød GI inviterer til DM Semifinale i damernes BordtennisLiga mandag aften. Her følger Hillerød-klubbens foromtale af kampen.


DM-Semifinale i damernes BordtennisLiga. Mandag den 17. april kl. 19 i bordtennishallen på 1. sal i Royal Stage.

Braget om Nordsjælland

Sidste års nr. 1 og nr. 2 mødes i semifinale. Og for første gang i mange år går Hillerød ind i en semifinalekamp uden at være favoritter. Virum vandt i sikker stil grundspillet og valgte Hillerød som modstander.

Vores 2 på papiret bedste spillere er ude med skader – Rebekke Carlsen og Chen Yan. Men heldigvis vi 3 spillere i topform, som vil kæmpe for sejren.

Hillerøds spillere til opgøret
Pia Toelhøj er fornyligt blevet veteranverdensmester i bordtennis, men hun har også vist højt niveau til Senior DM, og i seneste holdkamp, hvor hun slog den netop nykårede danske mester Jocefina Haagensen.

Sofie Eckeroth var ligeledes tæt på en 3-0 sejr over den danske mester, og har i løbet af året blandt andet vundet og Maja Helene Hansen, som netop er på holdkortet for Virum BTK. Og hun og også i denne sæson slået tidligere landsholdsspilller Pernille Refstrup Agerholm.

Emma Eckeroth har vundet over flere af de bedste – Valeria Hachard, Annie Hedlund fra Virum og DM-vinder Jocefina Haagensen.

Hillerøds formand vurderer gode chancer for en overraskelse

Virum er på papiret favoritter, så vores spillere kan spille helt frit. Med den rette opbakning og hvis de unge Sofie og Emma går uimponeret til kampen, så tror jeg vi kan overraske og slå Virum på hjemmebane”, fortæller formand Thomas Hjermind Jensen.


Kamp 2 – Virum Hallen torsdag den 20. april kl. 19.00 og eventuelt kamp 3 spilles fredag.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her