Dagen efter EM-kvartfinalen i bordtennis mellem Danmark og Portugal, er det store samtale emne i bordtenniskredse, den særlige episode i slutningen af Anders Linds kamp, hvor han (indsæt selv et udsagnsord efter egen bedømmelse) en videoskærm ved dommerbordet, som går i stykker.

Hovedpersonen selv, Anders Lind, taler nu ud om hans egen opfattelse af forløbet, om hans følelser og tanker i den forbindelse. Det gør han via et opslag i Facebook gruppen BordtennisDK, som vi har fået lov att gengive her på VoresBordtennis.dk. Læs mer her:

Anders Lind: “Ville egentlig bare gerne lukke mig inde i min lejlighed og ikke snakke eller skrive med nogen de næste dage, men det ville være for svagt.

Som alle nok ved i går opstod der under vores EM kvartfinale en MEGET dum men også en uheldig situation, vil gerne forklare det fra min side af til dem som er interesserede.
At gøre noget som gir det mindste grundlag for at blive diskvalificeret er uacceptabelt, det er jeg fuldstændig enig i. Det er ikke mange kampe per sæson hvor der er TV skærme ved dommerbordet. Lige efter en tabt kamp har jeg ikke lige i hovedet at der er en skærm der.. jeg går hen siger tak til dommeren og giver et meget blødt frustrations spark imod hele dommersetuppet. Var faktisk ikke sur eller aggresiv så jeg forstår ikke hvorfor jeg gjorde det.. nok bare at jeg tabte hovedet i et halvt sekund efter nederlaget. Desværre var der jo en skærm der og de er jo ikke særlig holdbare så den knækker selvom jeg ikke brugte særlig meget power.

Reglerne siger at hvis en spiller ødelægger noget som helst med hensigt mht spilleområdet er det direkte rødt..

Var hensigten at smadre en skærm. self ikke men jeg sparkede ud efter det som var foran mig og det endte med at koste holdet alt. Det tager jeg fuldt ansvar for. Er meget skuffet over mig selv at jeg har kostet mine gode venner og holdkammerater en meget stor mulighed for endnu en medalje ved EM. De gjorde det allesammen fænomenalt igennem hele turneringen både ved bordet og udenfor de er de bedste teammates jeg ku drømme om og de fortjente bedre end at jeg skulle fucke det op for dem.

Er det fair at jeg fik direkte rødt.. Jeg synes det var en hård kendelse i forhold til situationen. . Men på den anden side gik det i stykker så der er også grundlag for rødt

Der var også rigtig mange danske fans ovre i areanen og folk som så kampen live. Til jer vil jeg også gerne undskylde.. Sport er underholdning og jeg ødelagde den for jer, det fortjente i ikke. det var noget pis kort sagt”

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her