Singlerækkerne ved DM i bordtennis blev i dag spillet i Gladsaxe Idrætshaller, hvor Bordtennis Danmarks og Gladsaxe BTK’s DM arrangement havde tiltrukket mange tilskuere, som dannede en flot og stemningsfuld ramme om DM kampene.

Anders Lind havde vundet DM i bordtennis de seneste 5 år i træk, men denne gang var der for første gan i mange år atter deltagelse af Jonathan Groth – Danmarks højest verdensrangliste-placerede spiller.

Både Anders og Jonathan Groth blev presset undervejs til finalen. Anders’ finalevej gik via blandt andet Ivik Nielsen ( Grønlansk mester) og grand old man Allan Bentsen. Bentsen leverede på vanlig vis en underholdende semifinale mod Anders Lind. Det lykkedes også for Bentsen at tage et enkelt sæt undervejs.

Jonathan Groth havde en lidt sværere vej til finalen. I kvarten bed Groths unge landsholdskollega Thor Christensen godt fra sig, og nappede 2 sæt i en teknisk meget velspillet kamp. Lige så teknisk god var semifinalen mellem Groth og Tobias Kamph Rasmussen. Her vandt Groth med 4-1.

Om de ekstra spillede sæt på vej til finalen, var udslagsgivende, vides ikke, men Groth var i finalen ikke i stand til at presse Anders Lind, der trak en sikker 4-0 sejr hjem.

Hos Damerne var finalen et rent Hvidovre-opgør mellem Jocefina Haagensen og Sophia Walløe. De havde i hver deres semifinaler sport hhv Maja Helene Hansen og Pia Toelhøj.

Jocefina og Sophie spillede en meget lige kamp, og de måtte helt ud i 7. sæt før Jocefina kunne slå sejren på plads med 11-6.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her