Der har været god aktivitet i Amagers ungdom her i weekenden.

Fredag kl. 16 startede vi med vores nye pigetræning. Fem seje piger mødte op, og dagens fokus var serv og benarbejde. Efter træningen gik vi i klublokalet hvor vi så et par sæt af en kamp, kiggede på, om der blev lavet lovlige server, og om de unge damer fra kampen kom godt ned i benene. Konceptet er at vi på udvalgte fredage holder ekstra pigetræning hvor der er 1 times træning i hallen, derefter lidt snak om bordtennis og hygge i klublokalet en halv times tid. Vi håber det kan få pigerne til at lære hinanden bedre at kende.

Fredag aften havde de to O12-træningshold fælles træning og sjov med Robin og Lukas. Efterfølgende var der hygge med pizza, chips og slik – og ikke mindst et storstilet rundt om bordet. Alle hyggede sig, og succesen gentages meget gerne med hjælp fra nye forældre. Tak til Christina for at hente pizzaer, købe ind og sørge for god ro og orden til arrangementet.

Lørdag havde vi “Kampdag” i Idrættens Hus i Brøndby, som er et samarbejde med Parasport Danmark, hvor vi fokuserer på det at spille kampe. 13 spillere fra Amagers Ungdom A træningshold og 3 fra Parasport deltog i kampdagen. Her spillede alle 6 kampe. Alle kampe var bedst af 11 sæt, hvor man på skift var foran og bagud med 7-5 fra start i hvert sæt. God og lærerig dag for Amagers Ungdom A spillerne.

I Idrættens hus i Roskilde var der lørdag forberedende WTT-kvalturnering (WTT Youth Contender i Helsingborg). I denne turnering deltog Johan, Jakob og Victor. Johan var forhåndsudtaget til selve WTT-kvalturneringen den 22-23 april, men skulle spille om at få lov til at vælge kamprækkefølge i gruppe 1. Johan vandt 2 af de 3 kampe og blev dermed nr. 2 i gruppe 1.
Jakob og Victor skulle sammen med fire andre spille om den sidste plads i WTT-kvalturneringen i gruppe 2. Dette foregik i to puljer, hvor nr. 1 og 2 gik videre til semifinaler. De to drenge vandt hver én kamp i puljen, men det var kun Victor, der gik videre til semifinalen. Victor tabte desværre semifinalen.Source

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her