Pigerne fra Allerød Bordtennisklub har for femte år i træk sikret sig DM-medaljer i den landsdækkende Pigeliga. Igen i år blev det til sølvmedaljer efter finalenederlag på 2-3 til Amager.

Allerøds kampe i medaljeslutspillet blev spillet med Mille Søndergaard og Freja Juhl Larsen på holdkortet, da Laura Bruun Harder var forhindret i at spille de sidste kampe.

I semifinalen mod Greve BTK vandt allerødpigerne med 3-1 efter undervejs at have vundet en vigtig double med 11-9 i afgørende sæt.

Finalen blev også en tæt affære. Mille bragte Allerød foran, mens en godt kæmpende Freja tabte med 1-3. I doublen fik Mille og Laura en god start med sejr i første sæt, men de næste to sæt blev tabt. I fjerde sæt var pigerne meget tæt på efter at have afværget to matchbolde. Men efter selv at have misset en sætbold var det slut. 1-2 til Amager. Derefter reducerede Mille til 2-2 efter endnu en sikker sejr. Og så skulle mesterskabet afgøres i den sidste kamp. Desværre for Freja var marginalerne ikke på hendes side i de første to sæt, som blev tabt med 9-11, og så var det svært at komme tilbage.

Stort tillykke til Amager, og et lige så stort tillykke til vores piger med en flot sæson, hvor det altså blev til sejr i grundspillet og en 2. plads i slutspillet med Mille som nr. 1 på toplisten med 22 sejre i 24 kampe og Laura med 18 sejre i 20 kampe.

Freja endte med 7 ud af 13 kampe, og vi håber, at hun sammen med Marie Larsen og Emma Rosa Kirkelund fra klubben 2. hold vil føre ABTK-traditionerne videre i næste sæsons Pigeliga.

Tak til vores fantastiske søde forældre for hjælp som holdledere, coaches, opryddere, bladvendere og ikke mindst med at skabe en så god stemning til vores holdkampe igennem sæsonen.Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her