0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeØSTAllerød BTKAllerød: I weekenden starter holdturneringen (ungdom) endelig op

Allerød: I weekenden starter holdturneringen (ungdom) endelig op


I weekenden starter holdturneringen endelig op for klubbens ungdom. Vi har igen i år fem hold med.

Ungdom under 12 år
I ungdom under 12 år er vi med i B-puljen, og vores hold består af fire debutanter: Frederik, Mads, William og Walther. Holdet spiller lørdag på Stengårdsskolen i Ølstykke mod Team Egedal 2.

Ifølge debuterende holdkaptajn, Lars Borch, er holdmålsætningen først og fremmest at spille gode dueller, have det sjovt og i fællesskab lære at håndtere med- og modgang.

Ungdom over 12 år
I ungdom over 12 år har vi to hold med. Klubbens 1. hold er kommet i A-puljen, så det bliver spændende at se, om holdet kan begå sig i den stærke række. Heldigvis er vi blevet forstærket af Jonas og Harald, som efter sommerferien er kommet til fra Furesø. Rasmus, Laura og Mille er de tre andre på holdet, som lørdag spiller lokalopgør mod Hillerød på hjemmebanen.

Holdleder Jesper Olesen glæder sig over, at spillerne får mulighed for at teste sig selv af mod så skarpe modstandere, og han er spændt på at følge de fem spilleres udvikling hen over sæsonen. Hvis træningsindsatsen kan overføres til kampindsatsen, så går holdet uanset resultaterne en stærk sæson i møde.

2. holdet i over 12 års er kommet med i C-puljen. Grundstammen på holdet er sidste sæsons ”Dream Team” med Esben, Emma Rosa, Marie og Freja (de tre første ses på billedet), som alle viste imponerende spil og super holdånd inden, Corona lukkede holdturneringen ned. I den nye sæson er holdet udvidet med Lucas og Henrik fra Team Egedal, og vi har store forventninger til dem. Holdet lægger hårdt ud i Helsingør med hele to lørdagskampe. Først mod Frederiksberg og derefter Ballerup.

Den erfarne holdchef, Bo ”Hjulmand” Palmblad, står over for en spændende opgave, hvor han skal jonglere med hele seks dygtige spillere. Han lover topunderholdning, flot spil og masser af godt humør, og vil gøre sit bedste for at holdet også i år bliver et Dream Team.

PigeLigaen inkl. internt Allerød-opgør
Parallelt med kampene i lokalturneringen har Allerød to hold med i den landsdækkende Pigeliga. 1. holdet med Mille og Laura må i år betragtes som et af favoritholdene til det danske mesterskab, da de i september – som afslutning på sidste sæson – spillede sig til DM-sølvmedaljer. 2. holdet med Freja, Emma Rosa og Marie er med i rækken for første gang. De er de unge håb, og skal derfor først og fremmest tilspille sig kamperfaring mod de andre piger i Danmark.

De to Allerød-hold spiller internt opgør mod hinanden på søndag kl. 10.00 på hjemmebanen i Lillerødhallen. Det bliver en sjov kamp for pigerne. Herefter spiller Allerød 1 mod Brøndby og Allerød 2 møder Roskilde.

Husk, at der er gratis adgang til alle kampe 🙂

God kamp til alle!


Kilde

Seneste nyt

Virum BTK: Martin gør foreløbig status til VM for hold i Sydkorea:

Martin gør foreløbig status til VM for hold i Sydkorea: https://www.virumbtk.dk/2024/02/vm-kvartfinale-med-martin-buch-paa-holdet/ Source

BTDK: Kampdag for ungdomspigespillere på Amager (ved København) – BTDK

⏱TILMELDING I DAG, TORSDAG! 🙋Pigekampe på alle niveauer på Amager lørdag den 2. marts. Deadline i dag. Læs mere herunder. Et arrangement med...

BTDK: Linus evaluerer gårsdagens dramaer mod Slovenien og Ungarn

Landstræner Linus evaluerer gårsdagens dramaer mod Slovenien og Ungarn - 24 timers spænding, kampgejst, holdånd og en masse følelser... På trods af et...lad os sige...mærkeligt kampprogram,...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?